Vier Sinterklaas bij Van der Valk

Activiteiten Sinterklaas

Het is weer die betoverende tijd van het jaar: Sinterklaas komt naar Van der Valk! Dit jaar organiseren we een speciale sinterklaasbrunch en een spectaculaire sinterklaasshow in Den Bosch. Nodig uw familie en vrienden uit en geniet van een onvergetelijke dag vol plezier en heerlijke lekkernijen.

Onze sinterklaasbrunch is een feest voor jong en oud. Laat u verrassen door een uitgebreid sinterklaasbuffet met heerlijke gerechten en zoete lekkernijen. Brunchen met Sinterklaas wordt een waar festijn, waarbij kinderen kunnen genieten van een ontmoeting met Sinterklaas en zijn pieten. Deze sinterklaasactiviteit is ideaal voor families die Sinterklaas willen vieren met kleine kinderen.

Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook een ticket kopen voor een wervelende sinterklaasshow. Deze sinterklaas en pietenshow, zorgt voor onvergetelijke momenten. Of u nu kiest voor de sinterklaasbrunch of de spetterende Sinterklaasshow, er is voor ieder wat wils. Het belooft een middag vol zang, dans en verrassingen te worden.

 

Kom naar Van der Valk in Den Bosch voor het ultieme sinterklaasfeest 2024 en creëer prachtige herinneringen met uw geliefden. Reserveer snel uw plek voor de sinterklaasbrunch en sinterklaasshow, en beleef een onvergetelijke dag vol magie en plezier!

Kom naar Van der Valk in Den Bosch voor een betoverende Sinterklaasbrunch! Geniet van een uitgebreid sinterklaasbuffet terwijl de kinderen Sinterklaas en zijn pieten ontmoeten. Reserveer nu en beleef een onvergetelijke dag vol magie en plezier!