De Vlotte Vloot - Sloepenverhuur

Huur een elektrische sloep bij de Vlotte Vloot en geniet van 's-Hertogenbosch vanaf het water. U zit dus zelf achter het roer!

Deze ruime boten zijn voorzien van een stille motor, comfortabele kussens om heerlijk op de zitten of languit te liggen en van de zon te genieten. Ze bieden voldoende ruimte om met vrienden of familie een heerlijke dag op het water door te brengen. Vaar langs de stadswal van de mooie stad Den Bosch en ontdek de prachtige natuur verder buiten de stad.

Bij De Vlotte Vloot staat veiligheid voorop. Daarom geven wij voor vertrek een uitgebreide instructie over het varen met onze boten. Je krijgt een duidelijke vaarkaart mee en op aanvraag kun je gebruik maken van reddingsvesten. De sloepen zijn geschikt voor maximaal 8 personen.

Vaartijden en tarieven

9.00 – 12.00 uur
12.30 – 15.30 uur
16.00 – 19.00 uur

3 uren varen | max. 8 pers. | € 175

Ben je met 2 personen?

De waterfietsen van de Vlotte Vloot zijn de ideale manier om op een ontspannen manier de omgeving van Den Bosch te verkennen. Geniet van de mooie uitzichten en het kabbelende water terwijl je zelf actief bezig bent. Liever niet zelf fietsen? Dan zijn de grote elektrische badeenden een uitstekende keuze. Deze badeenden zijn voorzien van elektrische aandrijving, zodat je zonder moeite door het water glijdt.

Meer informatie & reserveren

Adres:

De Vlotte Vloot ligt bij Stadsstrand De Witte SiebVaaltweg in ’s-Hertogenbosch. (Naast de Gamma)

U kunt uw auto hier gratis parkeren of u wandelt vanaf het Centraal Station in een kwartiertje naar de opstapplaats.