Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

À LA CARTE RESTAURANT

Restaurant & Terras

Schuif aan in het sfeervolle à la carte restaurant van Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught of bij mooi weer op het terras. Voor het terras kunnen wij helaas geen tafel reserveren. Uiteraard kunt u wel in het restaurant reserveren en bij beschikbaarheid buiten plaats nemen.

Live Cooking

Brunch & Buffet

In het weekend kunt u genieten van het Live Cooking buffet dat speciaal voor u is samengesteld met verse- en seizoensgebonden producten. Zo organiseren wij iedere zondagmiddag een brunch en door het jaar heen diverse Live Cooking Buffet avonden. 

Heeft u iets te vieren?
Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught is de ideale locatie voor feesten en partijen. Organiseer hier een babyshower, verjaardag of jubileum. Ons team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Kindermenu & Kleurplaatactie

Uit eten met de kids!

Kindermenu & Kleurplaatactie

Kinderen zijn van harte welkom bij Van der Valk! Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een veelzijdige kindermenukaart samengesteld.

Ook kunnen kinderen in het restaurant meedoen aan de Kleurplaatactie. Tijdens het diner wordt er een kleurplaat van Timo Toekan uitgereikt. Wanneer kinderen deze inleveren maken ze kans op de maandprijs. Dit is een gratis kindermenu en de enige echte Timo Toekan Knuffel!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten