Vier de feestdagen bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Tijdens de feestdagen erop uit met het hele gezin? Dan bent u bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught aan het juiste adres. Wij organiseren de gezelligste activiteiten voor de hele familie. Denk aan een brunch, dinerbuffet, high tea of overnachting. Zo maakt u van iedere feestdag een bijzonder moment. De feestdagen bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught staan garant voor zorgeloze, ontspannen en vermakelijke momenten tijdens Pasen, Pinksteren, Moederdag, Vaderdag, Valentijn, Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar. Van welke feestdag wilt u iets bijzonders maken?

 

De paasdagen zijn het perfecte moment om tijd door te brengen met het gezin of met de hele familie. Wij organiseren verschillende paasactiviteiten zoals een brunch en dinerbuffet. Tijdens de brunch gaan de kinderen samen met de paashaas op zoek naar het Gouden Ei. Ook is er een schminkster aanwezig.

Zondag 14 mei is het Moederdag en dat is het uitgelezen moment om alle moeders nog meer liefde en aandacht te geven. Wij organiseren o.a. een brunch waarbij er voor de kinderen een schminkster en goochelaars aanwezig zijn!