JA IK WIL...

Trouwen is iets bijzonders en de perfecte locatie maakt uw bruiloft onvergetelijk. In Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught is meer mogelijk dan u denkt voor uw ceremonie, receptie, diner en/of feest. Onze sfeervolle zalen dienen als mooie decors met diverse mogelijkheden.

Wanneer u op zoek bent naar een prachtige trouwlocatie in Brabant, is Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught ideaal. Het ligt ongeveer 7 minuten rijden met de auto van ’s-Hertogenbosch vandaan. Met het openbaar vervoer kost het slechts een klein kwartier. Het hotel heeft ook een zeer centrale ligging aan de snelweg A2.

Onderstaand vindt u een overzicht van onze zalen.

De Dieze

De Dieze is een unieke plek voor een romantische ceremonie samen met uw geliefden.

Pianobar

De Pianobar van het hotel is de unieke plek voor uw receptie. De stijlvolle inrichting is een echte blikvanger en een prachtige locatie voor het aansnijden van de bruidstaart.

De Vughtse Heide

Voor het diner nodigen wij uw graag uit in de Vughtse Heide. Zoals de naam misschien al doet vermoeden is de inrichting van deze zaal ook geïnspireerd op prachtige paarse heide. De ruimte is voorzien van ronde tafels in combinatie met diverse sta-tafels, hierdoor kunnen uw gasten gemakkelijk rondlopen en gesprekken voeren. De Vughtse heide beschikt over een eigen terras waar uw gezelschap eventueel ook naar buiten kan.

Valkenzaal

Voor een spetterend feest is de Valkenzaal uitermate geschikt. Voldoende ruimte voor een opstelling naar wens met diverse sta-tafels maar indien gewenst ook zitplaatsen. Voorzien van een open bar en sfeervolle verlichting. Liever een intiemer feest? Dan is ook de Dieze of de Pianobar een mogelijkheid.

Overnachtingen

Voor de huwelijksnacht zijn u en uw partner bij ons aan het juiste adres. Het hotel is voorzien van meerdere luxe suites. De Delphi Suite is bijvoorbeeld perfect om samen met uw geliefde te overnachten na de bruiloft. Deze Grieks beschilderde kamer is voorzien van een open badkamer met een ruim bad, waar jullie samen tot rust kunnen komen.

Het is ook mogelijk om vooraf een verblijf te boeken voor (een deel van) uw gezelschap. Met de diverse kamertypes, is er altijd een geschikte kamer te vinden voor uw gasten die blijven overnachten.

Contact

Voor meer informatie of het plannen van een rondleiding kunt u contact opnemen met onze Salesafdeling via events@vught.valk.com of 073-6587787.

MEER INFORMATIE

Foto's
Jitske Seckel - www.jitskeseckel.nl
Sanopho - www.sanopho.nl