Babyshower High Tea

Wil je een babyshower organiseren voor een aanstaande mama? Wij helpen graag! Naast etagères gevuld met heerlijke zoete en hartige lekkernijen, versieren we de tafel uitgebreid in roze, blauw of goud als het nog een verrassing is. Ook liggen er babyvoorspellingskaarten klaar en ontvangt de aanstaande mama een Weleda-verrassing van de Weleda City Spa (gevestigd in het hotel).

Het Babyshower pakket bestaat uit:

Etagère hartig

 • Glas soep van de dag
 • Mini-sesambroodje met tonijn en kappertjes
 • Mini-volkorenbroodje met kaas en mosterd
 • Mini-maanzaadbroodje met hummus
 • Mini-wraps met carpaccio, kipfilet en avocado eiersalade
 • Mini-quiche
 • Mini-worstenbroodje

Etagère zoet

 • Macarons
 • Petit Françaises
 • New Yorkse cheesecake
 • Glaasje chocolademousse met framboos
 • Brownies, muffins & donuts
 • Chocolade
* We spelen in op gerechten van het seizoen, daarom kunnen de voorgerechten variëren. Natuurlijk is het mogelijk om rekening te houden met eventuele allergieën of dieetwensen, laat het ons minimaal 24 uur van tevoren weten, zodat we er tijdens de bereiding rekening mee kunnen houden.

De Babyshower high tea kan gereserveerd worden in het restaurant voor minimaal 4 personen. Reserveren kan tot 2 dagen van tevoren.

Receptie
Wij verwelkomen uw gasten met een glas (non-alcoholische) huisbubbels

Prijs: € 33,95 per persoon
Inclusief onbeperkt thee en voor de liefhebbers koffie. Overige consumpties op basis van nacalculatie


BOEK EEN BABYSHOWER HIGH TEA BIJ VAN DER VALK HOTEL VUGHT

Wil je een high tea boeken? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier of bel 073-6587787.

Aparte ruimte

Natuurlijk is het ook mogelijk om de babyshower in een aparte ruimte te organiseren, bijvoorbeeld als je met een grotere groep bent. Meer informatie kun je opvragen via onderstaand formulier bij de opmerkingen of bel 073-6587787

 

RESERVEREN

Verplicht veld

Cadeautip

WELEDA ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Bij de baby shower is het mogelijk om de mom to be te verrassen met een cadeaubon voor een zwangerschapsmassage. De waarde van de cadeaubon bepaalt u zelf, er is al een cadeaubon vanaf  € 10,00. Ook is het mogelijk om de gehele behandeling cadeau te geven met een bon van € 67,50.

De cadeaubon kan worden klaargezet op tafel of kan zelf worden gegeven.

De zwangerschapsmassage is een zachte, ontspannende massage die helemaal wordt afgestemd op uw wensen en fase van de zwangerschap.

Bij de zwangerschapsmassage wordt gezorgd voor optimaal comfort. De massagetafel is traploos in te stellen op de positie die voor u het lekkerste voelt. De rugmassage wordt gegeven in ontspannen zijligging. Ook worden uw nek, armen en benen gemasseerd. En als u dat wilt, ook uw buik. Uiteraard staat de hele massage in het teken van zachte zorg.

En dat alles op 100% natuurlijk wijze. Want u en uw kindje verdienen het beste wat de natuur te bieden heeft.

Naast de zwangerschapsmassage is er ook nog de uitgebreidere Mama(to be) behandeling; een lange behandeling van bijna 2 uur die bestaat uit zowel massage als een gezichtsbehandeling.

Bestel de cadeaubon online (dan wordt deze opgestuurd) of loop even binnen bij de Weleda City Spa. Wij zorgen dan dat de bon, samen met Weleda Zwangerschapsolie, klaar staat voor de ‘mom to be’.

Bestel de cadeaubon

Meer informatie