Babyshower High Tea

Wilt u graag een babyshower organiseren voor een Mom to be? Wij helpen u graag! Naast etagères gevuld met heerlijke zoete- en hartige lekkernijen, versieren wij de tafel uitgebreid in het roze, blauw of goud wanneer het nog een verrassing is. Ook liggen er baby voorspellingskaarten klaar en ontvangt de mom to be een Weleda-verrassing van de Weleda City Spa (gevestigd in het hotel).

Het Babyshower arrangement bestaat uit:


Etagère hartig

 • Glaasje soep van de dag
 • Mini sesambolletje met tonijn en kappertjes
 • Mini volkorenbolletje met kaas en mosterd
 • Mini maanzaadbolletje met hummus
 • Mini wraps met carpaccio, kipfilet en avocado-eiersalade
 • Mini quiche
 • Mini worstenbroodje

Etagère zoet

 • Macarons
 • Petit Françaises
 • New York Style Cheesecake
 • Glaasje chocolademouse met framboos
 • Brownies, muffins & donuts
 • Bonbons
*Wij spelen in op gerechten van het seizoen, de hapjes kunnen daarom verschillen. Uiteraard is het mogelijk om rekening te houden met eventuele allergieën of dieetwensen, deze vernemen wij graag uiterlijk 24 uur van te voren, zodat we hier tijdens de voorbereiding rekening mee kunnen houden.

De Babyshower High Tea is te reserveren vanaf 4 personen in het restaurant. Reserveren is mogelijk tot 2 dagen van te voren.

Ontvangst
Wij verwelkomen uw gasten met een glas (alcoholvrije) huisbubbels

Prijs: € 32,50 per persoon
Overige consumpties op basis van nacalculatie

RESERVEER EEN BABYSHOWER HIGH TEA BIJ VAN DER VALK HOTEL VUGHT

Wilt u reserveren voor een high tea? Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier of bel 073-6587787.

Aparte ruimte

Het is natuurlijk ook mogelijk om de babyshower in een aparte ruimte te verzorgen, indien jullie bijvoorbeeld met een grotere groep zijn. Meer informatie hierover kunt u aanvragen via onderstaand formulier bij de opmerkingen of telefonisch via 073-6587787

RESERVEREN

Verplicht veld

Cadeautip

WELEDA ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Bij de baby shower is het mogelijk om de mom to be te verrassen met een cadeaubon voor een zwangerschapsmassage. De waarde van de cadeaubon bepaalt u zelf, er is al een cadeaubon vanaf  € 10,00. Ook is het mogelijk om de gehele behandeling cadeau te geven met een bon van € 67,50.

De cadeaubon kan worden klaargezet op tafel of kan zelf worden gegeven.

De zwangerschapsmassage is een zachte, ontspannende massage die helemaal wordt afgestemd op uw wensen en fase van de zwangerschap.

Bij de zwangerschapsmassage wordt gezorgd voor optimaal comfort. De massagetafel is traploos in te stellen op de positie die voor u het lekkerste voelt. De rugmassage wordt gegeven in ontspannen zijligging. Ook worden uw nek, armen en benen gemasseerd. En als u dat wilt, ook uw buik. Uiteraard staat de hele massage in het teken van zachte zorg.

En dat alles op 100% natuurlijk wijze. Want u en uw kindje verdienen het beste wat de natuur te bieden heeft.

Naast de zwangerschapsmassage is er ook nog de uitgebreidere Mama(to be) behandeling; een lange behandeling van bijna 2 uur die bestaat uit zowel massage als een gezichtsbehandeling.

Bestel de cadeaubon online (dan wordt deze opgestuurd) of loop even binnen bij de Weleda City Spa. Wij zorgen dan dat de bon, samen met Weleda Zwangerschapsolie, klaar staat voor de ‘mom to be’.

Bestel de cadeaubon

Meer informatie