Live Cooking Ontbijtbuffet

Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught begint u de dag goed in het Live Cooking Restaurant. Hier staat iedere morgen een versbereid ontbijtbuffet voor u klaar. Na een heerlijke nacht in een van onze kamers loopt u door naar het Live Cooking restaurant voor een uitgebreid ontbijtbuffet.

Het ontbijtbuffet van Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Elke morgen staat in ons speciale Live Cooking restaurant weer een heerlijk, vers ontbijtbuffet voor u klaar. Meteen bij binnenkomst komt de geur van versgebakken broodjes en croissants u al tegemoet en staan onze medewerkers al voor u klaar. Het buffet heeft een ruime keuze uit verse broodsoorten zoals een vers roombotercroissantje, een knapperige Italiaanse bol of knapperig wit/bruin landbrood. Daarnaast beschikt ons ontbijtbuffet ook over een ruime keuze in vleeswaren, kazen en zoetigheden. Wat dacht u van een verse Italiaanse bol met romige Franse brie en honing? Of een verse, warme roombotercroissant met boter en suiker of zoete chocoladepasta? Naast een ruim assortiment aan beleg heeft het buffet ook een ruime keuze aan ei-varianten zoals een gekookt ei, scrambled eggs of een goed gevulde omelet. Koffie, thee en diverse vruchtensappen zijn daarnaast ook bij het ontbijtbuffet inbegrepen. Een goed begin van de dag! Ons ontbijtbuffet is niet voor niets een begrip geworden in de omgeving van 's-Hertogenbosch-Vught.

Ontbijttijden

Maandag t/m vrijdag: 06:30 - 10:00 uur 
Zaterdag t/m zondag: 07:30 - 10:30 uur

*Tijdens feestdagen kunnen openingstijden afwijken. Informeer naar de actuele tijden bij onze receptie.

Prijzen

Kinderen tot 12 jaar: €9,75
Volwassenen: €20,50 

Reserveren

Wilt u ook komen genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet? Laat het dan weten bij de check-in in ons hotel of vink het aan bij uw reservering. Natuurlijk is het ook mogelijk voor niet-hotelgasten om bij ons te ontbijten. Reserveren hiervoor is mogelijk via onze receptie: 073-6587777.