Live Cooking Brunch

Iedere zondag vanaf 12.00 uur kunt bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught genieten van een Live Cooking Brunch. Het keukenteam, onder leiding van de chef kok bereidt dan à la minute heerlijke gerechten voor u.

Entrée
Wij verwelkomen u met een glas Champenoise, waarna de Live Cooking Brunch van start gaat met een parade van culinaire voorgerechten en een uitgebreid saladebuffet. Na het entrée vervolgt u het diner met heerlijke geurige soepen en een broodtafel met tapenades, (kruiden)boter en verschillende soorten olie.

Warm buffet
Het warme buffet biedt een scala aan warme vis-, vlees en seizoensspecialiteiten en garnituren. Maar ook vinden er á la minute bereidingen plaats door de koks, zoals verse pasta, diverse vis en vlees soorten van de grill of de wok.

Dessert buffet
Ter afsluiting presenteren wij feestelijke desserts van onze patissiers met natuurlijk diverse desserttaarten,  gebak, bavarois, ijs, fruit en slagroom.

Timo Toekanbuffet
Voor de kinderen hebben we een speciaal kinder buffet.
* Incl. koffie, thee en vruchtensappen (m.u.v. feestdagen)
Gedurende 2,5 uur.

Prijzen:

Prijs per volwassene € 29,50
Kinderen van 4 tot 11 jaar eten voor de helft van de prijs.

Reserveer hier uw tafel  


Wanneer u met uw gezelschap in een aparte ruimte wilt deelnemen aan het Live Cooking Brunch adviseert de reserveringsafdeling u graag over de diverse mogelijkheden.

Voor de kinderen is er een Kidsparadijs, waar ze kunnen spelen, knutselen en tekenen.