Live Cooking Brunch

Iets te vieren of gezellig samen brunchen met familie of vrienden? Iedere zondag kunt u vanaf 12:00 uur terecht bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught voor een uitgebreide Live Cooking Brunch. ’s Ochtends lekker uitslapen in een van onze kamers, de gang doorlopen en gelijk aanschuiven bij het buffet. Het keukenteam, onder leiding van de chef-kok, bereidt dan à la minute heerlijke, verse gerechten voor u. Een goed begin van de dag. U hoeft alleen nog maar op de heerlijke geur van versgebakken brood af te gaan.

Ons Live Cooking Brunchbuffet

Om 12:00 uur ontvangen wij u graag met een glaasje bubbels waarna de Live Cooking Brunch van start gaat met een parade van culinaire voorgerechten en een uitgebreid saladebuffet. Na de heerlijke entrées vervolgen we de brunch met heerlijke vers gemaakte, warme soepen en een uitgebreide broodtafel met verschillende tapenades, (kruiden)boter en verschillende soorten olie.

Naast onze culinaire voorgerechten biedt ons Live Cooking Brunchbuffet ook een scala aan wisselende, warme vis-, vlees- en seizoensspecialiteiten en garnituren. Ook hier worden een aantal gerechten à la minute voor u bereid door onze koks. Wat dacht u van een bordje met smaakvolle pasta? Een lekker vers bereid sateetje van de gril? Of een smaakvol wok gerecht met vis of vlees?

Een lekker toetje mag natuurlijk ook niet ontbreken. Daarom presenteren wij ter afsluiting van dit culinaire buffet diverse feestelijke desserts van onze patissiers zoals smaakvolle desserttaarten, smeuïg gebak, romige bavarois en diverse soorten ijs en fruit.

Wanneer is de zondagsbrunch in 's-Hertogenbosch - Vught?

U bent bij ons iedere zondag vanaf 12:00 uur welkom voor een uitgebreide zondagsbrunch in Vught.

Timo Toekanbuffet

Naast ons reguliere Live Cooking Brunchbuffet hebben we ook aan de jongste bezoekers gedacht met een speciaal kinderbuffet: het Timo Toekanbuffet. Hier smullen de kinderen van lekkere, knapperige frietjes en verschillende snacks. Daarna kunnen de kinderen terecht in ons speciale Kidsparadijs waar ze urenlang kunnen spelen, knutselen en tekenen terwijl de ouders genieten van het culinaire brunchbuffet.

Onze tarieven

  • Volwassenen: € 34,50
  • Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 17,00
  • Kinderen t/m 3 jaar: Gratis

*Tijdens/rondom de feestdagen serveren wij speciale gelegenheidsbrunches tegen aangepaste tarieven.

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren voor de zondagsbrunch in ons restaurant in Vught?
*Tijdens de zomervakantie is er geen Live Cooking Brunch.


Reserveer hier uw tafel  

Geniet u liever van de Live Cooking Brunch in een aparte ruimte met uw gezelschap? Dan adviseert de reserveringsafdeling u graag over de verschillende mogelijkheden.