Menu

Aan tafel kunnen u en uw gasten à la carte hun keuze maken uit de vele gerechten die onze koks vervolgens voor u bereiden. Naast vaste gerechten op de kaart treft u ook wisselende seizoens- en streekgerechten aan. Heeft u speciale wensen? De keukenbrigade speelt hier graag op in.

LUNCH

Het restaurant biedt een keur aan heerlijke lunch gerechten aan. Kies een frisse, gezonde salade, of een van de vele sandwiches of een lekkere omelet. We hebben ook een ruime keuze aan koude en warme gerechten.

DINER

Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught is dineren altijd een feest. Of u nu met z'n tweeën komt, met de hele familie, ter gelegenheid van een verjaardag of zakelijk, wij geven er de juiste invulling aan. Zowel qua menu als qua ruimte.

MENUKAART

MENU DE WITTE

Geniet elke maand van het nieuwe ''Menu de Witte'' maandmenu bij Van der Valk Hotel Restaurant 's Hertogenbosch-Vught. Ons maandmenu biedt elke keer weer culinaire topgerechten en seizoensgerechten. Iedere maand stelt de chef-kok een speciaal driegangen maandmenu samen. Daarbij heeft u keuze uit drie verschillende voor-, hoofd- en nagerechten voor slechts € 29,50 per couvert.

 

Menu de Witte vanaf 01-10-2022

VOOR DE KINDEREN

Speciaal voor kinderen zijn er de Timo Toekan kindermenu's. 

RESERVEER EEN TAFEL

Reserveer uw tafel voor een lunch of diner via onderstaande link.

TAFEL RESERVEREN