Menu

Aan tafel kunnen u en uw gasten à la carte een keuze maken uit de vele gerechten die onze koks voor u bereiden. Naast vaste gerechten op de kaart treft u ook wisselende seizoens- en streekgerechten aan. Heeft u speciale wensen? De keukenbrigade speelt hier graag op in.

LUNCH

Het restaurant biedt een breed scala aan heerlijke lunch gerechten aan. Kies een frisse, gezonde salade, een van de vele sandwiches of een lekkere omelet. We hebben ook een ruime keuze aan koude- en warme gerechten.

MENUKAART

DINER

Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught is dineren altijd een feest. Of u nu met zijn tweeën, met de hele familie, ter gelegenheid van een verjaardag of zakelijk komt, wij geven er de juiste invulling aan. Zowel qua menu als qua ruimte.

MENUKAART

ALLERGENEN MENU

ZOMERKAART

De zomer is aangebroken en dat vieren we met een sprankelende nieuwe zomerkaart! Kom genieten van de zomerse sfeer en laat je verrassen door onze culinaire creaties.

ZOMERKAART 2024

BORREL

Ontdek onze borrelkaart, samengesteld voor jouw ultieme genietmomenten.

Borrelkaart

WIJNKAART

Naast onze lunch- en dinerkaart bieden wij ook een aparte wijnkaart aan met diverse alcoholische dranken zoals: mousserende wijnen, dessertwijn, champagne, sherry's, Ports en nog veel meer. Natuurlijk staan er ook alcoholvrije wijnen op de kaart.

WIJNKAART

MENU DE WITTE

Geniet elke maand van het nieuwe "Menu de Witte" maandmenu bij Van der Valk Hotel Restaurant 's Hertogenbosch-Vught. Ons maandmenu biedt elke keer weer culinaire seizoensgerechten. Iedere maand stelt de chef-kok een speciaal driegangenmaandmenu samen waarbij u de keuze uit drie verschillende voor-, hoofd- en nagerechten heeft. En dat allemaal voor slechts € 36,50 per couvert.

Menu de Witte juli & augustus

VOOR DE KINDEREN

Speciaal voor kinderen zijn er de Timo Toekan kindermenu's. 

Valk Kids Menu

RESERVEER EEN TAFEL

Reserveer uw tafel voor een lunch of diner via onderstaande link.

TAFEL RESERVEREN