Een Feestje bij Van de Valk hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Iets te vieren!

Op zoek naar de perfecte plek om uw speciale gelegenheid te vieren? Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught bent u aan het juiste adres! Of het nu gaat om een babyshower, verjaardag, huwelijk of jubileum, wij bieden de ideale setting voor al uw feesten en partijen. Ons toegewijde team staat klaar om uw evenement tot in de puntjes te regelen, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Met onze flexibele ruimtes en uitgebreide faciliteiten kunnen wij aan al uw behoeften voldoen. Maak van uw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught.

 

 

Iets te vieren

Babyshower

Wil je een babyshower organiseren voor een aanstaande mama? Wij helpen je graag! Naast etagères gevuld met heerlijke zoete en hartige lekkernijen, versieren we de tafel uitgebreid.

Iets te vieren

High Tea

De beste manier om bij te kletsen is onder het genot van een heerlijke pot thee en diverse lekkernijen is natuurlijk met een high tea bij Van der Valk Hotel Vught. 

Iets te vieren

Huwelijk

Trouwen is iets bijzonders en de perfecte locatie maakt uw bruiloft onvergetelijk. In Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught is meer mogelijk dan u denkt voor uw ceremonie, receptie, diner en/of feest.