Huisdieren toegestaan bij Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Heb je thuis een trouwe viervoeter die je het liefst overal mee naartoe neemt, zo ook op vakantie? Bent u op zoek naar een nachtje of weekendje weg in een hotel met huisdieren toegestaan? Dat kan! Je hond mag bij ons namelijk gewoon mee. Wel zo gezellig (en praktisch)!

Onze omgeving leent zich perfect voor een mooie bos en heide wandeling samen met uw hond. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die u kunt volgen. Zo combineert u een wandeling inclusief een gezellig tochtje met uw huisdier. Voor meer informatie over de omgeving kunt u terecht bij de receptie van het desbetreffende hotel ook treft u onderaan deze pagina een aantal tips. Hier kunt u onbezorgd genieten van de prachtige natuur van Nederland. 

Daarnaast is het hotel gemakkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als het eigen vervoer. Het hotel ligt op korte afstand van de snelweg. Zo verloopt uw weekendje of nachtje weg met uw huisdier geheel zonder stress. Het perfecte hotel met huisdier dus!

Wanneer uw huisdier aan het uitrusten is op de kamer, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het hotel. Alles wat je moet weten over een verblijf in het huisdiervriendelijke hotel Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught lees je hier. 

Restaurant

In het hotel is uw huisdier ook toegestaan in het restaurant en dus ook welkom bij het ontbijt, lunch en diner. Wel vragen wij u om ervoor te zorgen dat de hond onder de tafel blijft. Zorg er daarnaast voor dat uw hond niet tot overlast is voor de overige gasten. Geeft u bij uw reservering even aan dat uw trouwe viervoeter mee komt dan zorgen wij voor een lekker bakje water. 

Overnachting

Geef bij uw reservering aan dat u uw huisdier meeneemt. In het hotel zijn huisdieren toegestaan op een aantal hotelkamers. Voor het meebrengen van een hond in de hotelkamer wordt een toeslag van €25,00 per nacht berekend. 

 

Wandeltips met de hond