Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, vriendenweekend of een familiedag

GROEPSUITJES BIJ VAN DER VALK

Dompel jezelf onder in een wereld van avontuur en ontspanning, waar het plezier van samenzijn wordt versterkt door de prachtige omgeving van Van der Valk Hotel Vught. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, teambuilding, familiereünie of vriendenuitje, bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught zorgen we ervoor dat elk groepsuitje een onvergetelijke ervaring wordt. Met onze uitgebreide faciliteiten, gastvrije service en adembenemende omgeving creëren wij de perfecte ambiance voor uw feest.

Een groepsuitje op maat

Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught weten we dat u wilt dat uw groepsuitje iets bijzonders wordt. Daarom zorgen wij ervoor dat elk aspect van uw groepsuitje tot in de puntjes is verzorgd. Laat u inspireren, verrassen en betoveren tijdens uw gepersonaliseerde groepsuitje. Wij staan klaar om uw verwachtingen te overtreffen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Samen met ons ervaren team stellen jullie een programma op maat samen dat elke deelnemer zal inspireren en betoveren. Bekijk de opties hieronder, kies je favoriete vervoersmiddel, favoriete activiteit, lunch of diner en laat ons weten wat je wensen zijn. Onze eventplanners gaan voor je aan de slag. Alles wordt voor je geregeld! Voor elke gelegenheid stelt het team van eventplanners een passend programma samen en worden de excursies verrassend en perfect georganiseerd vanuit Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught.

De Binnendieze is met recht één van de grootste publiekstrekkers van ’s-Hertogenbosch. Het is de verzamelnaam voor het eeuwenoude stelsel van alle waterlopen binnen de muren van ’s-Hertogenbosch. Afwisselend vaar je in de open lucht en onder de bebouwing door. Je ontdekt er de spannende waterlopen en de imposante vestingwerken van de Brabantse hoofdstad.

Leer van de experts hoe je deze lekkernij bereidt. Samen met jou maken we in ongeveer 1,5 uur de echte Bossche Bollen. De chocolade en slagroom maak je zelf. Naast de techniek leer je ook meer over de geschiedenis van deze Bossche lekkernij. Na afloop mag je je eigen Bossche Bollen mee naar huis nemen.

in 's-Hertogenbosch

Suppen € 30,00 p.p.

Beleef Den Bosch op een unieke manier! Het SUP-team staat klaar met een surfbus op het Wilhelminaplein, direct aan het water. Hier ontvang je de SUP met peddel, een waterdichte tas en een coole routekaart. Er is ook een kleedkamer in de bus. Het is ook mogelijk om een SUP te huren zonder ervaring. We geven je vooraf een persoonlijke briefing zodat je veilig het water op kunt.

Deze Bossche Bollen workshop bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt je kennis van de beroemde Bossche Bol getest in een korte quiz. Zo leer je op een leuke manier meer over de Bossche Bol. Daarna kun je zelf aan de slag in de Bossche Bol workshop. Met het recept, professioneel keukengerei en de benodigde ingrediënten heb je in een handomdraai een heerlijke Bossche Bol gemaakt.

Speel een spannend spelletje petanque of jeu de boules op ons gezellige terras. Het doel van dit spel is om de metalen ballen zo dicht mogelijk bij de kleine houten bal te gooien. Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught beschikt over 3 jeu de boules banen.

De pubquiz gaat over de leukste onderwerpen! Denk aan films, muziek, sport, geschiedenis, mastermind en algemene vragen. Natuurlijk in combinatie met super grappige geluids-, video- en filmfragmenten! Kraak je hersenen met deze superleuke pubquiz. De perfecte combinatie van gezelligheid en teamwork. We dagen je uit! Weet jij de weg bij elk onderwerp?

Vervoer van en naar de stad

Fietsen € 16,00 p.p.

Het centrum van 's-Hertogenbosch ligt op slechts 9 minuten van het hotel. Ideaal om deze afstand per fiets af te leggen. Lekker met je neus in de zon en je haren in de wind.

Vervoer van en naar de stad

Fietstrein € 16,00 p.p.

Een ritje met de fietstrein is een bijzondere ervaring voor iedereen! Deze opvallende fiets bestaat uit een locomotief met wagons erachter. De fietstrein is geschikt voor jong en oud.

Vervoer van en naar de stad

Tandem € 16,00 p.p.

Twee op één fiets! Heb je ooit op een tandemfiets gereden? De tandems zorgen voor een leuke en plezierige rit, waarbij je goed moet samenwerken en communiceren om vooruitgang te boeken.

Lunch & Diner

in het hotel

Lunch & Diner

Combineer je excursie met een uitgebreide lunch of diner in ons sfeervolle restaurant. Er zijn verschillende mogelijkheden in het restaurant of in een privézaal. Een 3-gangen menu naar keuze, buffet, gezamenlijke maaltijd, high tea of brunch. We bespreken graag je wensen om je een passend aanbod te doen in combinatie met de mooiste groepsuitjes in Den Bosch.

Bekijk de digitale brochure

Alles op een rijtje

Bekijk de digitale brochure

Via onderstaande link leest u alles nog even op uw gemak door in onze digitale brochure.