Bedrijfsuitjes - vrijgezellenfeesten - vriendenweekend - familiedag

GROEPSUITJES BIJ VAN DER VALK

Stap in een wereld van avontuur en ontspanning, waar het plezier van samenzijn wordt versterkt door de prachtige omgeving van Van der Valk Hotel Vught. Of je nu een bedrijfsuitje, teambuilding-evenement, familiebijeenkomst of vriendenuitje plant, bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught zorgen we ervoor dat elk groepsuitje een onvergetelijke ervaring wordt. Met onze uitgebreide faciliteiten, gastvrije service en adembenemende omgeving, creëren we de perfecte ambiance voor uw gezelschap.

Een groepsuitje op maat

Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught begrijpen we dat uw groepsuitje speciaal moet zijn. Daarom zorgen we ervoor dat elk aspect van uw groepsuitje tot in de kleinste details wordt verzorgd. Laat u inspireren, verrassen en betoveren tijdens uw persoonlijk samengestelde groepsuitje. We staan klaar om jouw verwachtingen te overtreffen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Samen met ons ervaren team ontwerp je een programma op maat dat elke deelnemer inspireert en betovert. Bekijk hieronder de mogelijkheden, kies je favoriete vervoersmiddel, kies je favoriete activiteit, kies voor een lunch of diner en laat ons je wensen weten. Onze eventplanners gaan voor je aan de slag. Alles wordt u uit handen genomen! Voor elk gezelschap maakt het team van eventplanners een passend programma en zijn de uitjes verrassend en perfect georganiseerd vanuit Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught.

De Binnendieze is met recht één van de grootste publiekstrekkers van ’s-Hertogenbosch. Het is de verzamelnaam voor het eeuwenoude stelsel van alle waterlopen binnen de muren van ’s-Hertogenbosch. Afwisselend vaar je in de open lucht en onder de bebouwing door. Je ontdekt er de spannende waterlopen en de imposante vestingwerken van de Brabantse hoofdstad.

Leer het maken van deze lekkernij van de kenners. Samen met u maken we in circa 1,5 uur de échte Bossche bollen. U gaat zelf aan de slag met de chocolade en de slagroom. Naast de techniek leert u ook meer over de historie van deze Bossche lekkernij. Na afloop kunt u zelfgemaakte Bossche bollen meenemen.

in 's-Hertogenbosch

Suppen € 30,00 p.p.

Beleef Den Bosch op een unieke manier! Het supteam staat met een surfbus klaar op het Wilhelminaplein, direct aan het water. Hier ontvang je de SUP met peddel, waterdichte tas en een toffe routekaart. Er is ook een omkleed ruimte in de bus. Het is mogelijk om zonder ervaring een SUP te huren. Bij ons krijg je voorafgaand een persoonlijke instructie, zodat jij veilig het water op gaat.

De workshop Bossche bollen maken bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt je kennis over de beroemde Bossche bol getest door middel van een korte quiz. Zo leer je op een speelse manier meer over de Bossche bol. Daarna ga je zelf aan de slag met de workshop Bossche bollen maken. Met het recept, professioneel keukengerei en de nodige ingrediënten heb je in een kwestie van tijd een heerlijke Bossche bol gemaakt in onze Bossche bollen workshop.

Speel een spannend potje Petanque ofwel Jeu de Boules op ons sfeervolle terras. Bij dit spelletje is het de bedoeling om de metalen ballen zo dicht mogelijk bij het kleine houten balletje te gooien. Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught beschikt over 3 Jeu de Boules banen.

Bij de pubquiz komen de allerleukste onderwerpen aan bod! Denk hierbij aan films, muziek, sport, geschiedenis, mastermind en algemene vragen. Uiteraard in combinatie met super leuke geluid, beeld- en film fragmenten! Laat je hersens kraken tijdens deze oergezellige pubquiz. De perfecte combinatie van gezelligheid en teamwork. Wij dagen je uit! Heb jij kennis over elk onderwerp?

Vervoer van en naar de stad

Fietsen € 16,00 p.p.

Het centrum van 's-Hertogenbosch bevind zich op slechts 9 minuten afstand van het hotel. Ideaal om deze route op de fiets af te leggen. Lekker met je neus in de zon en haren in de wind. 

Vervoer van en naar de stad

Fietstrein € 16,00 p.p.

Een tocht met de fietstrein is voor iedereen een bijzondere beleving! Deze opvallende fiets bestaat uit een locomotief met daarachter wagonnetjes. De fietstrein is geschikt voor jong en oud. 

Vervoer van en naar de stad

Tandem € 16,00 p.p.

Met z’n tweeën op de fiets! Heb jij wel eens tandem gereden? De tandems zorgen voor een mooie en gezellige tocht waarbij je goed moet samenwerken en communiceren om vooruit te komen.

Lunch & Diner

IN HET HOTEL

Lunch & Diner

Combineer uw uitje met een uitgebreide lunch of diner in ons sfeervolle restaurant. Er zijn diverse mogelijkheden in het restaurant of in een besloten ruimte. Een 3-gangen keuzemenu, buffet, shared dining, high tea of een brunch. Wij bespreken graag uw wensen om een passend voorstel voor u te maken in combinatie met de leukse groepsuitjes van Den Bosch.

Bekijk de digitale brochure

Alles op een rijtje

Bekijk de digitale brochure

Via onderstaande link leest u alles nog even op uw gemak door in onze digitale brochure.