Locatie voor meetings, feesten en bijeenkomsten

Business & Events Den Bosch

Vergaderlocatie Noord-Brabant

Business Center Hotel Vught

Voor zakelijke bijeenkomsten zoals een vergadering, congres, (meerdaagse) training of een bedrijfsfeest van 2 tot 300 personen bent u bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught aan het juiste adres. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen aan. Onze Sales collega's staan voor u klaar om samen met u de gewenste bijeenkomst samen te stellen.

T: (+31) (0)73 658 77 87
E: events@vught.valk.com

Een energizer is een korte activiteit die je gebruikt ter afwisseling in een programma, zoals een brainstorm, vergadering, congres, teambuildingssessie of evenement. Wil jij met een energizer ook het programma even onderbreken om te zorgen dat daarna iedereen weer met een frisse blik verder gaat? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vier Speciale Momenten

Feest in stijl bij Van der Valk

Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught draait alles om het vieren van speciale momenten. Of het nu gaat om een babyshower, verjaardag, huwelijk of jubileum, onze locatie biedt de perfecte setting voor elk feestelijk evenement. Met onze flexibele ruimtes en uitgebreide faciliteiten kunnen wij aan al uw behoeften voldoen. Maak van uw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught.

LAAT JE INSPIREREN EN VERRASSEN

Groepsuitjes in Den Bosch

Of je nu een bedrijfsuitje, teambuilding-evenement, familiebijeenkomst of vriendenuitje plant, bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught zorgen we ervoor dat elk groepsuitje een onvergetelijke ervaring wordt. Met onze uitgebreide faciliteiten, gastvrije service en adembenemende omgeving, creëren we de perfecte ambiance voor uw gezelschap.

Een waardevol afscheid

Uitvaartdiensten & Condoleances

Na het overlijden van een dierbare lijkt de wereld even stil te staan. Toch moet er door nabestaanden direct belangrijke beslissingen genomen worden voor het afscheid en de uitvaart. Bij Van der Valk Hotel 's Hertogenbosch - Vught kunt u terecht voor de condoleance, maar ook de afscheidsdienst zelf kan in het hotel worden verzorgd met als uitgangspunt: een passend en persoonlijk afscheid met respect voor de overledene en nabestaanden.

trouwen, huwelijk, ceremonie

Geef elkaar het ja-woord

bij Van der Valk

Trouwen is iets bijzonders en de perfecte locatie maakt uw bruiloft onvergetelijk. In Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught is meer mogelijk dan u denkt voor uw ceremonie, receptie, diner en/of feest. Onze sfeervolle zalen dienen als mooie decors met diverse mogelijkheden. Wij maken graag met u een afspraak voor een rondleiding.