Vier de herfstvakantie bij Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Ontdek de betoverende herfstmogelijkheden in Brabant!

De herfst is afgelopen, maar neem een kijkje bij onze zomerarrangementen.

Het is weer herfst! Laat u betoveren door de magie van dit prachtige jaargetijde in het schilderachtige landschap van Brabant. Geniet van de adembenemende kleuren die de bladeren van de bomen aannemen en geniet binnen van een heerlijke chocolademelk, warm kaarslicht, heerlijke dekens en comfortabele truien. Trek er ook zeker op uit en komt tot rust met een heerlijke wandeling door de natuur van Brabant. 

Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught kun je de herfstvakantie op verschillende manieren vieren. Ontdek hier ons aanbod voor een onvergetelijke herfstervaring:

Voor een complete herfstvakantie

Heerlijk Herfst Arrangement

Dompel uzelf onder in de betoverende herfstsfeer met het Heerlijk Herfst Arrangement bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught! Geniet van warme gastvrijheid, knusse avonden voor de open haard en een heerlijk herfstachtig diner in het restaurant. Boek nu en beleef een onvergetelijke herfstervaring vol comfort en gezelligheid. Laat u verwennen in ons hotel en geniet van alles wat de herfst te bieden heeft!

Ontspannen Herfstvakantie

WELEDA Relax Arrangement

Verwen uzelf tijdens uw herfstvakantie in Brabant met ons speciale Weleda Relax Arrangement. Ontsnap aan het herfstweer en geniet van een compleet verzorgd arrangement met een comfortabele overnachting in één van onze comfort kamers, een 3-gangen menu "de witte" in ons sfeervolle restaurant, een ontspannende massage en natuurlijk het uitgebreide Van der Valk ontbijt.

Even tijd voor elkaar!

BOURGONDISCH ARRANGEMENT

Kom proeven van het Bourgondisch Brabant en waar kan dat nu beter dan in de hoofdstad van deze prachtige provincie! Tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught kunt u 2 of 3 dagen genieten van al het moois dat het gezellige en groene Brabant te bieden heeft. In ons restaurant ontdekt u wat er met Bourgondisch precies wordt bedoeld.

Geniet van een heerlijke herfstvakantie in Brabant

De herfstvakantie in Brabant is een magische periode waarin de natuur een betoverende transformatie ondergaat. Bewonder de prachtige herfstkleuren rond Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught en ontdek de vele mogelijkheden die dit seizoen te bieden heeft. Breng een bezoek aan het Noordbrabants Museum, beklim de Sint Jan of maak een ontspannen wandeling door de omliggende bossen en geniet van de schoonheid van de herfst.

Nieuwsgierig naar de leukste herfstactiviteiten in Brabant? Ontdek ze hier en vier de herfstvakantie in stijl bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught!

Herfstactivititeiten in Brabant

Bekijk hier nog 5 wandeltips voor een zorgeloze herfstwandeling:

Wandeltips