Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Ontdek de perfecte feestlocatie in Den Bosch

Bent u op zoek naar de ideale feestlocatie in Den Bosch? U bent bij ons aan het juiste adres. Onze feestzaal in Den Bosch biedt de perfecte setting voor elk feest, of het nu gaat om een besloten feest, een groots familiefeest, een huwelijksjubileum, gouden huwelijk, werkjubileum of een ander speciaal jubileum. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Verrassend Veelzijdige Feestlocatie in Den Bosch

Onze feestlocatie in Den Bosch is voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft om uw evenement tot een groot succes te maken. We bieden diverse sfeervolle feestzalen in Den Bosch die perfect zijn voor zowel kleine als grote gezelschappen. Of u nu een intiem besloten feest organiseert of een groot familiefeest, onze ruimte is flexibel aan te passen aan uw wensen en behoeften.

Van decoratie tot catering, wij hebben alles in huis om uw feest in Den Bosch onvergetelijk te maken. Onze ervaren event planners staan klaar om u te helpen bij elke stap van de organisatie. Ze denken met u mee en zorgen ervoor dat elk detail perfect is afgestemd op uw wensen.

Een Plek voor Elk Soort Jubileum

Een jubileum is een bijzonder moment dat gevierd moet worden, en wat is een betere plek om dit te doen dan in onze feestlocatie in Den Bosch? Of het nu gaat om een huwelijksjubileum, een gouden huwelijk of een werkjubileum, wij zorgen ervoor dat uw viering onvergetelijk wordt. Onze feestzaal in Den Bosch biedt de perfecte ambiance voor deze speciale momenten.

Bij een huwelijksjubileum draait het om het herbeleven van die speciale dag en het vieren van de liefde. Onze feestlocatie biedt de perfecte setting om dit in stijl te doen. Voor een gouden huwelijk, dat symbool staat voor 50 jaar samen, is een grandioos feest op zijn plaats. Wij zorgen ervoor dat elk detail klopt, van de gouden decoraties tot de feestelijke sfeer.

Een Besloten Feest in Den Bosch

Voor wie op zoek is naar een intiemere setting, biedt onze feestlocatie in Den Bosch ook de mogelijkheid voor een besloten feest. Of het nu gaat om een intiem diner met vrienden en familie of een privéfeestje, wij zorgen voor een persoonlijke en gezellige sfeer. Onze feestzaal in Den Bosch is veelzijdig en kan aangepast worden aan uw specifieke wensen, zodat u en uw gasten optimaal kunnen genieten van het feest.

Familiefeesten die Verbinden

Van verjaardagen tot familiereünies, wij hebben de perfecte ruimte en faciliteiten om uw familiefeest tot een succes te maken. Onze feestzaal in Den Bosch biedt genoeg ruimte voor al uw dierbaren, en onze professionele team zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en verzorgd voelt.

Trouwen bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Trouwen is iets bijzonders en de perfecte locatie maakt uw bruiloft onvergetelijk. In Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught is meer mogelijk dan u denkt voor uw ceremonie, receptie, diner en/of feest. Onze feestzaal in Den Bosch biedt de perfecte ambiance voor een onvergetelijke dag

Meer informatie over vergaderen nabij Den Bosch

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een feest bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze brochure voor meer informatie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van een onvergetelijk feest in Den Bosch. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in ons hotel en u te laten genieten van de gastvrijheid en kwaliteit waar Van der Valk bekend om staat.

T: (+31) (0)73 658 77 87
E: events@vught.valk.com