Taxi Den Bosch

Ontdek de moeiteloze reismogelijkheden van Hotel ’s-Hertogenbosch - Vught met onze speciale taxi service naar Den Bosch. Wij streven ernaar om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken en onze taxi faciliteit is daar een perfect voorbeeld van.

Snel en efficiënt van Hotel Vught naar Den Bosch

Wij werken samen met Taxicentrale Boxtel. Taxicentrale Boxtel biedt gasten de mogelijkheid om snel en efficiënt van Hotel Vught naar Den Bosch te reizen. Of u nu de bezienswaardigheden van de stad wilt verkennen, zakelijke afspraken hebt of gewoon wilt genieten van het bruisende centrum van Den Bosch, Taxicentrale Boxtel staat klaar om u naar uw bestemming te brengen.

Tarieven

Hotel Vught – Centraal Station Den Bosch: € 12,00 per rit.
Hotel Vught – Parade Den Bosch: € 12,00 per rit.
Hotel Vught – Eindhoven Airport: € 89,00 per rit (normaal € 110,00).
Hotel Vught – Schiphol: € 199,00 per rit (normaal € 335,40).

Maximaal 4 personen per taxi.
Voor overige ritten wordt er op de meter gereden.

24/7 beschikbaar

Taxicentrale Boxtel is 24/7 beschikbaar om aan uw transportbehoeften te voldoen. Bespaar uzelf het gedoe met wachten op openbaar vervoer of zoeken naar parkeerplaatsen en laat ons de logistiek regelen. Op deze manier kunt u ontspannen en genieten van uw verblijf in Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught.

Hoe reserveert u de taxi service?

Het reserveren van onze taxi service is eenvoudig en snel. Neem contact op met onze receptie en geef de gewenste datum en tijd door. Wij zorgen ervoor dat er een taxi voor u klaarstaat op het door u opgegeven tijdstip, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd in Den Bosch.

Ontdek wat er allemaal te doen is in de omgeving van het hotel.

Den Bosch en omgeving