Vier de vakanties in Brabant

Geniet van een onvergetelijke tijd met de kids!

Op zoek naar leuke activiteiten in de omgeving met kinderen? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught is de ideale uitvalsbasis voor een gezellig weekend weg met de kids. Hiervoor bieden wij een speciaal ingerichte familiekamer aan. Dankzij deze familiekamer is een weekend in een hotel voor kinderen zeer geschikt. Naast deze familiekamer bieden wij ook leuke arrangementen en kortingen aan. Hierdoor wordt een overnachting in ons hotel voor kinderen nog leuker.

Indeling familiekamer
Een familiekamer is een extra grote hotelkamer. Zo maakt u uw overnachting in ons hotel voor kinderen nog leuker. De kamer heeft, naast de grote kamer, een speciale kamer voor uw kinderen.

Tijdens het eten is er ook gedacht aan de kinderen. Zo is er een speciaal kindermenu. Tijdens het eten kunnen de kinderen ook creatief aan de slag met het  tekenen van een kleurplaat om kans te maken op een prijs. Als je ook blijft overnachten is het leuk om het Timo’s kinderpakket te bestellen. Hier zitten allemaal leuke goodies in voor je kind.

Activiteiten

Dagjes uit

In de omgeving van het Van Der Valk hotel ’s-Hertogenbosch - Vught is van alles te doen met de kinderen. Zo kun je naar de Bioscoop, Klimmen in het Klimbos bij de ijzeren man of op bezoek bij de Alpaca’s. Je kunt er ook voor kiezen om een dag op pad te gaan. Dan is het leuk om de Efteling, Beekse Bergen of het Oertijdmuseum Boxtel te bezoeken.

Voordelig genieten van de prachtige stad 's-Hertogenbosch? Wij geven u een overnachting cadeau! U verblijft 3 nachten in ons hotel en betaalt er maar 2. U kunt kiezen voor een 2 persoons-, 3 persoons- of een Familiekamer. Bovendien kunt u tijdens uw verblijf elke ochtend genieten van een heerlijk ontbijt. Daarnaast bieden wij gratis parkeergelegenheid en WiFi aan alle gasten. Maak uw verblijf in 's-Hertogenbosch tot een onvergetelijke ervaring met onze speciale aanbiedingen!

Arrangementen

Dankzij onze banden met tal van toeristische attracties kunnen wij ook mooie arrangementen en kortingen aanbieden. Een weekend in ons hotel voor kinderen is nog leuker wanneer u een mooi arrangement bijboekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje naar een dierentuin of pretpark? Ook zijn er tal van andere activiteiten te doen, wij hebben ze hierboven voor u op een rijtje gezet.