Vier de vakanties in Brabant

Geniet van een onvergetelijke tijd met de kids!

Op zoek naar leuke activiteiten in de omgeving met kinderen? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught is de ideale uitvalsbasis voor een gezellig weekend weg met de kids. Hiervoor bieden wij een speciaal ingerichte familiekamer aan. Dankzij deze familiekamer is een weekend in een hotel voor kinderen zeer geschikt. Naast deze familiekamer bieden wij ook leuke arrangementen en kortingen aan. Hierdoor wordt een overnachting in ons hotel voor kinderen nog leuker.

Tijdens het eten is er ook gedacht aan de kinderen. Zo is er een speciaal kindermenu. Tijdens het eten kunnen de kinderen ook creatief aan de slag met het  tekenen van een kleurplaat om kans te maken op een prijs. Als je ook blijft overnachten is het leuk om het Timo’s kinderpakket te bestellen. Hier zitten allemaal leuke goodies in voor je kind.

Activiteiten

Dagjes uit

In de omgeving van het Van Der Valk hotel ’s-Hertogenbosch - Vught is van alles te doen met de kinderen. Zo kun je naar de Bioscoop, Klimmen in het Klimbos bij de ijzeren man of op bezoek bij de Alpaca’s. Je kunt er ook voor kiezen om een dag op pad te gaan. Dan is het leuk om de Efteling, Beekse Bergen of het Oertijdmuseum Boxtel te bezoeken.

Hotelarrangement Timo's Zomerpret

Gratis Ontbijt voor de Kinderen

Beleef een onvergetelijke zomer vol plezier met het hele gezin tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught. Begin de dag met een lach op het gezicht van uw kleintjes dankzij ons uitgebreide Live Cooking ontbijtbuffet. Verse broodjes, heerlijke vleeswaren, kazen en zoetigheden staan voor u klaar. En het beste van alles, kinderen genieten gratis van ons ontbijtbuffet, zodat de dag goed kan beginnen voor het hele gezin.

Indeling familiekamer
Een familiekamer is een extra grote hotelkamer. Zo maakt u uw overnachting in ons hotel voor kinderen nog leuker. De kamer heeft, naast de grote kamer, een speciale kamer voor uw kinderen.