Weekend weg met de kids!

Op zoek naar leuke activiteiten in de omgeving met kinderen? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught is de ideale uitvalsbasis voor een gezellig weekend weg met de kids. Hiervoor bieden wij een speciaal ingerichte familiekamer aan. Dankzij deze familiekamer is een weekend in een hotel voor kinderen zeer geschikt. Naast deze familiekamer bieden wij ook leuke arrangementen en kortingen aan. Hierdoor wordt een overnachting in ons hotel voor kinderen nog leuker.

Indeling familiekamer

Een familiekamer is een extra grote hotelkamer. Zo maakt u uw overnachting in ons hotel voor kinderen nog leuker. De kamer heeft, naast de grote kamer, een speciale kamer voor uw kinderen.

Arrangementen

Dankzij onze banden met tal van toeristische attracties kunnen wij ook mooie arrangementen en kortingen aanbieden. Een weekend in ons hotel voor kinderen is nog leuker wanneer u een mooi arrangement bijboekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje naar een dierentuin of pretpark? Ook zijn er tal van andere activiteiten te doen, wij hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet.