Live Cooking Lunchbuffet

Bent u op zoek naar een sfeervolle plek voor een uitgebreide lunch? Dan is het Live Cooking Lunchbuffet van Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught misschien wel de ideale plek. Door het Live Cooking concept kunt u onbeperkt genieten van een ruime keuze aan culinaire gerechten en is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Daarnaast zijn de gerechten altijd vers omdat verschillende gerechten voor uw neus worden klaargemaakt. Neem plaats in ons restaurant en geniet van een middag culinair genieten. De chef-kok en zijn team staan elke dag vol enthousiasme voor u klaar. Heeft u speciale (dieet)wensen? Geen probleem, ook hier houdt onze keukenbrigade graag rekening mee.

Het lunchbuffet van Van der Valk ‘s-Hertogenbosch-Vught

Naast ons Live Cooking ontbijt- en dinerbuffet bent u bij Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught ook van harte welkom om deel te nemen aan het Live Cooking lunchbuffet. Tijdens ons lunchbuffet kunt u onbeperkt genieten van ons culinaire lunchbuffet vol met versgebakken broodsoorten voor een smaakvol belegd broodje. Wat dacht u van een meergranenbrood met gerookte zalm, een smeuïg stukje peperkoek of knapperige (glutenvrije) crackers? Natuurlijk beschikt ons lunchbuffet ook over een ruime keuze aan verse vleeswaren, romige kazen en verschillende zoetwaren. Naast onze heerlijke broodsoorten ontvangt u ook een kop verse soep en een drietal wisselende, warme gerechten. Als toetje kunt u terecht bij onze knapperige muesli, cruesli en (fruit)yoghurt. Een ideaal toetje na een geslaagde lunch.

Als kers op de taart heeft ons lunchbuffet ook een groot assortiment aan zoete broodjes. Koffie, thee, melk, karnemelk en diverse vruchtensappen zijn ook bij het lunchbuffet inbegrepen.

* Het lunchbuffet gaat alleen door als er genoeg deelnemers zijn.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: van 12:00 tot en met 13:30 uur
M.u.v. de vakantieperiode (informeer voor de exacte data)

Onze tarieven

€ 20,50 per persoon

Reserveren

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon genieten van een uitgebreid lunchbuffet? Reserveer dan telefonisch via: 073-6587777 een plekje aan ons culinaire Live Cooking Lunchbuffet.