Fietsen

Met het fietsverhuur van Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch Vught kunt u uw eigen fiets thuis laten en toch volop genieten van het Brabantse landschap. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de fiets die het beste bij u past. Zowel met elektrische fietsen als met versnellingsfietsen.

U kunt ook uw eigen vertrouwde fiets meenemen en stallen in de afgesloten fietsenstalling.

Boek een fietsarrangement

Ontdek het Brabantse landschap met een fietsarrangement of een eBike arrangement. Na een heerlijke dag in de buitenlucht komt u helemaal tot rust in ons hotel. U bent altijd van harte welkom.

Huurtarieven

Fiets met 7 versnellingen, Union 1 dag €  16,00
eBike (elektrische fiets) 1 dag €  25,00


Fietsroutes

Vanuit Hotel 's-Hertogenbosch - Vught kunt u heerlijk fietsen. Wij hebben diverse Knooppuntenroutes. Een netwerk van mooie en duidelijke bewegwijzerde fietspaden door heel Noord-Brabant. Ieder knooppunt heeft een eigen nummer. Door van het ene knooppunt naar het volgende te fietsen creëert u uw eigen route. 

Langs de fietspaden staan borden met daarop de knooppuntnummers en pijlen die u de juiste weg wijzen. Bij ieder knooppunt staat bovendien een paneel met een routekaart, zodat u de route ook altijd aan kunt passen. Ook worden hierop de afstanden tussen de knooppunten aangegeven. 


TIP: Wilt u uw route zelf uitstippelen?
Creëer dan alvast zelf uw fietsroute online!

ONLINE ROUTEPLANNER