Feesten in het hart van Brabant

Vier Carnaval in Oeteldonk

Oeteldonk is de ultieme bestemming voor carnavalsvierders die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke ervaring. Oeteldonk heeft een schat aan unieke carnavalstradities, zoals de bekende boerenkiel en de prachtige Oeteldonkse sjaal. D'n Bosch kent 'n eigen carnavalstaal en 'n geheel eigen sfeer die ge nie elders zult vinden. In Oeteldonk gaat carnaval door, dag en nacht. 

Slapen middenin het feestgedruis

Overnachten in Oeteldonk

Overnachten in Oeteldonk tijdens carnaval is een geweldige ervaring, omdat het je de kans geeft om volledig ondergedompeld te worden in de festiviteiten en de unieke sfeer van de stad te ervaren. Speciaal hiervoor hebben wij een Vier Carnaval in Oeteldonk hotelarrangenent samengesteld. Bij aankomst krijg je een prachtig embleem, je slaapt in een comfortabele hotelkamer en in de ochtend staat er een echt Bosch Kater ontbijt voor je klaar ;)

Heb je zelf geen carnavalskleding?

Huur een OETELDONKS Jasje

Carnaval vier je in een Oeteldonks jasje! Maar heb je geen Oeteldonks jasje? Huur je jasje dan eenvoudig online, wij zorgen dat hij klaar hangt bij check-in en geniet van een geweldige carnaval. Zonder echte Oeteldonkse carnavalsoutfit is carnaval vieren in Oeteldonk (Den Bosch) namelijk een stuk minder leuk! Gebruik de code VANDERVALK en wij zorgen dat je jasje incl. Oeteldonkse sjaal klaar hangt in het hotel.

Tijd voor een pauze

Kom een hapje eten

Carnaval vieren in Oeteldonk kan je hongerig maken, gelukkig kun je in ons restaurant terecht om je energie weer op te laden. Bekijk onze menukaart waar tal van heerlijke gerechten op staan en reserveer een tafel in het restaurant voor de lunch of het diner.

Limited Edition

Van der Valk Embleem

Verblijf je in het hotel tijdens carnaval dan ontvang je van ons het enige echte, LIMITED EDITION, Van der Valk Carnavals Embleem. Uiteraard staat er een strijkijzer klaar om het nieuwste embleem meteen op je kiel te strijken. De emblemen zijn enkel verkrijgbaar voor hotelgasten en niet los te koop.

Doe mee aan de winactie op instagram en win 50% korting op je verblijf bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught tijdens carnaval inclusief een Oeteldonks jasje en Oeteldonkse sjaal!