Vier de zomervakantie bij Van der Valk in Vught

En maak er een zomer van om nooit te vergeten!

De zomer is afgelopen, maar neem een kijkje bij onze voorjaarsarrangementen.

 

De dagen worden steeds langer, de zon krijgt steeds meer kracht en de zomerse jurkjes en korte broeken kunnen uit de kast: het is eindelijk zomer! De lange zomeravonden en het aangename weer doen ons steeds meer verlangen naar buiten. Nederland is prachtig in elk seizoen, maar de zomer heeft toch nét dat beetje extra. Het is de tijd waarin we weer lekker zonder jas naar buiten kunnen en het weer ons uitnodigt om de prachtige natuur te ontdekken!

Een heerlijke zomervakantie bij Van der Valk 's-Hertogenbosch - Vught

Uw magische zomer(vakantie) begint bij van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught. Om de zomer(vakantie) te vieren heeft Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught speciale activiteiten en arrangementen. Zwemmen bij recreatieplas de IJzeren Man, struinen door de historische straatjes van 's-Hertogenbosch of ontdek de prachtige omgeving van 's-Hertogenbosch vanaf het water. Geniet van de zomerse kaart in het restaurant of bestel een koud drankje op het terras, Speel een potje Jeu de Boules en sluit de dag af met een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant. De volgende dag begint u de dag goed met een uitgebreid ontbijt. De perfecte manier om de zomer extra goed te vieren!

Nieuwsgierig geworden naar het zomeraanbod van Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught. Ontdek hier de mogelijkheden:

Voor een complete zomervakantie

Hoog Zomer arrangement

Er heerlijk tussenuit in eigen land? Nederland heeft zoveel moois te bieden! Daarom hebben wij speciaal om het zomerseizoen te vieren een arrangement samengesteld waarbij u heerlijk eropuit kan in eigen land! Wat dacht u van een wandeltocht door de Loonse & Drunense Duinen, een Bossche Bol eten op het terras, winkelen in de historische straatjes van 's-Hertogenbosch, heerlijk dineren of ontspannen in de Weleda City Spa. Dan is een verblijf in Hotel 's-Hertogenbosch-Vught zeker de moeite waard!

Kom proeven van het

Bourgondisch Brabant

Waar kan dat nu beter dan in de hoofdstad van deze prachtige provincie! Tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught kunt u 2 of 3 dagen genieten van al het moois dat het gezellige en groene Brabant te bieden heeft. In ons restaurant ontdekt u wat er met Bourgondisch precies wordt bedoeld.

Heerlijke zomerdeal

3 = 2 deal

Heeft u ook zin om voordelig een paar nachtjes in Brabant te overnachten? Speciaal voor u hebben wij een aantrekkelijk geprijsd arrangement samengesteld. Boek nu een verblijf voor 3 nachten en betaal er slechts 2! Geniet dagelijks van ons uitgebreide ontbijtbuffet, trek uw wandelschoenen aan of pak uw fiets en bewonder de prachtige natuur van de Meierij. 

Tips voor de zomervakantie

Een heerlijk zonnetje, kleurrijke bloemen en lange zomeravonden nodigen uit om naar buiten te gaan. De zomer is het ideale seizoen om weer lekker er op uit te gaan. En wat is er lekkerder dan genieten van een heerlijke zomerse dag en daarna helemaal tot rust komen bij Van der Valk. Wij zetten een aantal tips voor de zomervakantie voor u op een rijtje:

Nog meer zomertips vindt u hier.

Sloep huren bij de Vlotte Vloot

's-Hertogenbosch vanaf het water

Huur een elektrische sloep bij de Vlotte Vloot en geniet van 's-Hertogenbosch vanaf het water. U zit dus zelf achter het roer! Deze ruime boten zijn voorzien van een stille motor, comfortabele kussens om heerlijk op de zitten of languit te liggen en van de zon te genieten. Vaar langs de stadswal van de mooie stad Den Bosch en ontdek de prachtige natuur verder buiten de stad.

Bezoek de Loonse & Drunense Duinen

de Brabantse Sahara

De Loonse en Drunense Duinen is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. De wind zorgt ervoor dat het landschap steeds verandert. Nieuwe zandduinen ontstaan en oude verdwijnen. In dit uitgestrekte natuurgebied kunt u prachtige wandelingen maken door de stuifzanden, heide en dennenbossen.

Waan je in Frankrijk

Speel een potje Petanque

Speel een spannend potje Petanque ofwel Jeu de Boules op ons sfeervolle terras. Bij dit spelletje is het de bedoeling om de metalen ballen zo dicht mogelijk bij het kleine houten balletje te gooien. Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught beschikt over 3 Jeu de Boules banen. Een Jeu de Boules sessie boek je per uur. Boules zijn af te halen bij de receptie.