Vergaderlocatie Den Bosch

Bent u op zoek naar een professionele, verrassende vergaderlocatie in de regio Den Bosch? Wees samen met uw gezelschap welkom bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught. Ons moderne hotel beschikt over maar liefst 17 multifunctionele zalen met ruimte voor gezelschappen van 10 tot 300 personen, waarbij wij u verzekeren dat uw bijeenkomst tot in de puntjes verzorgd zal worden.

Vergaderlocatie nabij Den Bosch inclusief overnachting

Heeft u een bijeenkomst in Hotel Vught of moet u de volgende dag ergens in de regio Den Bosch zijn? Combineer het dan met een overnachting in ons fijne hotel! Met 126 hotelkamers en suites bieden wij u de mogelijkheid om te overnachten in ons hotel, zodat u uitgerust aan de volgende dag kunt beginnen. Deze unieke vergaderlocatie in Den Bosch staat garant voor een aangenaamd verblijf, waarbij wij er alles aan doen om uw vergadering, evenement, congres, training of presentatie zo aangenaam mogelijk te maken.

Goed bereikbare vergaderlocatie Vught

Het Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught is eenvoudig te bereiken vanaf zowel de A2 als de N65 en biedt ruime gratis parkeergelegenheid. De bushalte bevindt zich direct voor het hotel, waardoor u moeiteloos toegang heeft tot het prachtige centrum van 's-Hertogenbosch. Hier kunt u zich onderdompelen in de Bourgondische sfeer, de diverse winkeltjes verkennen, culinair genieten in uitstekende restaurants en ontspannen in gezellige cafés.

Een absolute aanrader is een rondvaart door de Binnendieze. Dobberend door de smalle waterwegen komt u langs en zelfs onder de meest pittoreske plekjes van het historische stadscentrum. Voor liefhebbers van natuurpracht biedt Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen een onvergetelijke ervaring. Hier vindt u een mix van bossen, heidevelden, duinen en zandvlaktes die uitnodigen tot ontdekkingstochten en ontspannen wandelingen. Ook ideaal om uw zakelijke bijeenkomst mee af te sluiten!

Meer informatie over vergaderen nabij Den Bosch

Wilt u meer weten over de vergadermogelijkheden die Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught u biedt? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze brochure voor meer informatie. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in ons hotel.

T: (+31) (0)73 658 77 87
E: events@vught.valk.com