Hotel 's-Hertogenbosch - Vught is geopend

UPDATE 3 FEBRUARI 2021: 

Hotelgasten zijn nog steeds welkom bij Van der Valk Hotel Vught. De maatregelen die per 14 december van kracht zijn, hebben grote invloed op ons hotel en op de mogelijkheden die wij onze gasten kunnen bieden tijdens hun verblijf. Zo hebben wij helaas ons restaurant en onze fitness\ moeten sluiten. Ontbijt, lunch en diner zal tot en met 2 maart 2021 worden aangeboden via een ‘take away’ concept.

Avondklok
Per 23 januari geldt in Nederland een avondklok tussen 21.00 en 04.30 uur. Ons hotel blijft vanzelfsprekend geopend, wij vragen onze gasten om de avondklok te respecteren. Uitsluitend gasten uit de uitzonderingsgroep hebben de mogelijkheid om tussen 21.00 en 04.30 in te checken (vooraf overleg met de receptie is hierbij noodzakelijk). Alvast bedankt voor uw begrip! 

Ontbijt
Het is uitsluitend toegestaan om het ontbijt aan te bieden in ‘take away’ vorm. Het ontbijt kunt u afhalen in het restaurant en meenemen naar de kamer om het daar te nuttigen. Het is helaas niet toegestaan om te eten en/of te drinken in ons restaurant, ook mogen wij geen roomservice ontbijt verzorgen.

Lunch en diner
Helaas is het vanwege de nieuwe maatregelen niet mogelijk om te lunchen en dineren in ons restaurant, ook mogen wij geen roomservice verzorgen. Wel kunt u gebruik maken van een take away lunch en diner en deze nuttigen op uw kamer. 

Zalen
Op grond van de vigerende regelgeving zijn onze zalen alleen open voor bedrijfsnoodzakelijke bijeenkomsten / vergaderingen. 

Betalingen
Betaal uw overnachting online vooraf óf ter plaatse met pin, creditcard of contactloos. Wanneer u ervoor kiest om de komende periode in ons hotel te verblijven, kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om u een veilig en vertrouwd verblijf te bezorgen!

 


Hotelfaciliteiten

Wij vragen al onze gasten om bij incheck een triageformulier in te vullen in verband met mogelijk bron- en contactonderzoek. Deze formulieren worden na 14 dagen vernietigd en zullen uitsluitend op verzoek van en aan de GGD verstrekt worden. Gezien het aantal vragen dat wij u moeten stellen i.v.m. de coronamaatregelen kan het inchecken langer duren dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor. Het maximale aantal van 30 personen in één ruimte geldt niet wanneer alle aanwezige gasten hotelgasten zijn. Wij hanteren onderstaande maatregelen:

 • Wij continueren de aangescherpte hygiënemaatregelen.
 • Het restaurant is tijdelijk gesloten.
 • Uw ontbijt kunt u in de ochtend afhalen in het restaurant.
 • Take-away lunch & diner kan worden besteld van 12:00 tot 20.00 uur. Na 20.00 uur verstrekken wij geen alcoholhoudende dranken.
 • Op uw kamer hebben wij in plaats van het zitje een sfeervol ingedekte dinertafel staan voor 2 personen.
 • De fitnessfaciliteiten zijn momenteel gesloten.

Veilig en vertrouwd

Veilig en vertrouwd Richtlijnen

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
 • Draag een mondkapje in de openbare ruimte; aan tafel of in uw kamer hoeft dat niet
 • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
 • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
 • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
 • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij vertrouwen erop dat wij er als samenleving samen alles aan zullen doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen en sterk en veerkrachtig zullen zijn bij het herstel in de periode daarna.

Namens ons gehele team willen wij u nogmaals bedanken voor uw vertrouwen en begrip. Wij wensen u een prettig verblijf.

Met gastvrije groet,

Familie Van der Valk en haar medewerkers