Uit eten met Kerst

KERSTDINER KEUZEMENU

Tijdens de kerstdagen bieden we een exclusief kerst keuzemenu dat met zorg is samengesteld door onze chef-koks. Of u nu houdt van traditionele smaken of graag iets nieuws probeert, ons keuzemenu biedt voor ieder wat wils. Elk gerecht is zorgvuldig bereid met de beste seizoensgebonden ingrediënten om u een onvergetelijke smaakbeleving te bieden. 

Datum 2025

25 december 
26 december 

Onze tarieven

  • Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht: € 53.50

  • Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht: € 57,50

  • Voorgerecht - Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht: € 62,50

  • Kindermenu: € 26,75

Op 2e kerstdag heeft u naast het kerstkeuzemenu ook de mogelijkheid om à la carte te dineren en een gerecht naar keuze te kiezen uit onze kerstmenukaart.  

Menu tijdens de kerstdagen
In verband met de feestdagen zal er een aangepaste kaart worden geserveerd.

Het is mogelijk het kerstkeuzemenu of kerstmenu à la carte te reserveren tot maximaal 10 gasten. Indien uw gezelschap uit meer gasten bestaat, gelieve de kerstbrunch of het kerstdinerbuffet te reserveren.

Reserveren

Reserveer online een tafel in ons restaurant via onderstaand formulier of reserveer telefonisch via 073-6587777. Graag wijzen wij u erop dat uw reservering pas definitief is zodra u per e-mail een bevestiging van ons ontvangt. Het aantal deelnemers kan tot 1 week voor aanvang van de reservering worden gewijzigd.

Verplicht veld

Kerstkeuzemenu

 

Voorgerechten
Carpaccio van het Waardse rund met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
-
Trio van vis met petit four van zalm, tonijntataki met een korstje van sesam en gerookte forelmousse
-
Gerookte Burrata met gemarineerde luxe cherrytomaten, avocadomousse, pijnboompitten en een gelei van appel (vega)


Soepen
Tomatensoep met kruidenroom (vega)
-
Heldere paddenstoelensoep (vega)
-
Oosterse kippensoep met kokos
-
Mosterdsoep (vega)


Hoofdgerechten
Hertenbiefstuk met cantharellen, spekjes en amandelschaafsel
-
Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes geserveerd met mosterd-roomsaus
-
Tournedos geserveerd met roze pepersaus
-
Gegrilde tonijnsteak met gamba, roerbakgroenten, noedels en teriyakisaus
-
Gepocheerde kabeljauw met zwarte pasta en gegrilde coquilles geserveerd met kreeftensaus
-
Paddenstelen risotto met Parmezaanse kaas, gepocheerd ei en een vleugje truffel(vega)
-
Mediterrane quiche met ricotta, spinazie en tomaten basilicumsaus (vega)


Nagerecht
Grand Dessert: proeverij van diverse zoete lekkernijen


Kindermenu
Mandarijnen kip cocktail , tomatensoep met balletjes, vegetarische pasta of carpaccio bonbon
-
Hoofdgerecht: Keuze uit kipnuggets, kroket, zalm, schnitzel, of pizza met mozzarella
-
Kinderverrassing dessert