Uit eten met Kerst

KERSTDINER A LA CARTE

Op 2e kerstdag kunt u naast het kerstkeuzemenu ook genieten van een feestelijk à la carte diner. Kies uit een zorgvuldig samengesteld aanbod van heerlijke gerechten, elk bereid met de beste seizoensgebonden ingrediënten. Of u nu voorkeur heeft voor klassieke kerstgerechten of vernieuwende smaken, ons à la carte menu biedt de vrijheid om een kerstmaaltijd te creëren die helemaal aan uw wensen voldoet.

Datum 2025

26 december 

Menu tijdens de kerstdagen

In verband met de feestdagen zal er een aangepaste menu worden geserveerd. Op eerste kerstdag serveren wij uitsluitend het kerstkeuzemenu. Op tweede kerstdag is het wel mogelijk om van ons à la carte kerstmenu te bestellen.

Het is mogelijk het à la carte kerstmenu te reserveren tot maximaal 10 gasten. Indien uw gezelschap uit meer gasten bestaat, wordt u vriendelijk verzocht om het kerstdinerbuffet te reserveren.

Reserveren

Reserveer online een tafel in ons restaurant via onderstaand formulier of reserveer telefonisch via 073-6587777. Graag wijzen wij u erop dat uw reservering pas definitief is zodra u per e-mail een bevestiging van ons ontvangt. Wij vragen u om een vooruitbetaling voor uw reservering. U ontvangt van ons een betaallink samen met de bevestiging. De betaling dient uiterlijk 2 weken van tevoren ontvangen te zijn, en het aantal deelnemers kan tot 1 week voor aanvang van de reservering worden gewijzigd.

Verplicht veld

Kerstdiner à la carte menu

Broodplank met boter, kruidenboter, tapenade en aioli € 8,50

Voorgerechten €19.50

Carpaccio van het Waards rund met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
-
Trio van vis met petit four van zalm, tonijntataki met een korstje van sesam en gerookte forel mousse
-
Gerookte Burrata met gemarineerde luxe cherrytomaten, avocado mousse, pijnboompitten en een gelei van appel (vega)

Soepen €10.50

Tomatensoep met kruidenroom (vega)
-
Heldere paddenstoelensoep (vega)
-
Oosterse kippensoep met kokos
-
Mosterdsoep (vega)

Hoofdgerechten

Hertenbiefstuk met cantharellen, spekjes,amandelschaafsel (€34.50)
-
Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes geserveerd met mosterd-roomsaus (€31.00)
-
Tournedos geserveerd met roze pepersaus (€36.50)
-
Gegrilde tonijnsteak met gamba,roerbakgroenten,noedels en teriyakisaus (€34.50)
-
Gepocheerde kabeljauw met zwarte pasta en gegrilde coquilles geserveerd met kreeftensaus (€33.00)
-
Paddenstelen risotto met Parmezaanse kaas, gepocheerd ei en een vleugje truffel(vega) (€29.00)
-
                Mediterrane quiche met ricotta, spinazie en tomaten basilucumsaus (vega) (€29.00) 
-
                 Sole a la Meunière in roomboter gebakken (€ 52,50)
-
Chateaubriand Paysanne 450 gram - 2 personen (€ 75.00)
-
Traditionele Van der Valk Schnitzel met een saus naar keuze (€ 30,50)

Nagerechten

Van der Valk sorbet met diverse soorten ijs, vruchten en slagroom (€ 10.25)
-
Dame Blanche met vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom (€ 10.25)

-
Grand Dessert: proeverij van diverse zoete lekkernijen (€ 15.50)    
 -
Cheescake baklava met walnoten en honing (€10.25)