Kerstdiner à la carte

2e Kerstdag

vanaf 12:00 uur

Menu

Zuurdesem met smeersels € 7,50

Voorgerechten

• Carpaccio van het Waards rund geserveerd met Parmezaanse kaas € 18,50
 Hollandse garnalen met groene appelijs € 18,50
 Proeverij van zalm, gerookte forel, Parmaham en vitello tonnato € 18,50
• Babyleaf met bietjes, honing en pecorino (vegetarisch) € 18,50

Soepen
• Runderfond met een groente bouquet € 8,25
• Licht gebonden kippensoep met een Oosterse twist € 8,25
• Bospaddenstoelensoep (vegetarisch) € 8,25
• Tomatensoep (vegetarisch) € 8,25

Hoofdgerechten
• Kabeljauw met knolselderij puree, champagnesaus en zalmkuit € 31,50
• Zalm met pastinaak, een kreeftenjus en chips van parmaham € 29,50
• Black Tiger garnaal met roerbak noedels en een sesamsaus € 31,50
• Gebakken Zeetong € 48,50
• Duo van tournedos met een stroganoff en pepersaus € 35,00
• Varkenshaas met duxelle, champignons, tomaat en een roquefortsaus € 28,50
• Hertenbiefstuk met een morilles jus € 31,50
• Varkensschnitzel met een saus naar keuze € 27,50
• Chateaubriand met een saus naar keuze € 70,00 (voor 2 personen)
• Tournedos met een roze pepersaus € 35,00 

• Aubergine met ricotta kaas, spinazie, tomatencoulis en basilicum (vegetarisch) € 26,50

Nagerecht

• Dame Blanche; Vanille roomijs met warme chocoladesaus € 9,25
• Van der Valk Sorbet; diverse soorten ijs, vruchten en slagroom € 9,25

• Grand Dessert; proeverij van diverse zoete lekkernijen € 12,50

Kinderkerstmenu
Ook aan de kleintjes wordt gedacht! Voor hen hebben wij een feestelijk kindermenu voor € 24,50 per kind

Op 1e kerstdag is het niet mogelijk om à la carte te dineren.
U kunt dan reserveren voor het Kerstkeuzemenu.

Lunchkaart tijdens de kerstdagen
In verband met de feestdagen zal er een aangepaste lunchkaart worden geserveerd.

** Het is mogelijk het Kerstkeuzemenu of à la carte te reserveren tot maximaal 10 gasten. Indien uw gezelschap uit meer gasten bestaat, gelieve de Kerstbrunch of het Kerst dinerbuffet te reserveren.**

*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu, druk en spelfouten.

Wilt u een tafel reserveren?

Dat kan telefonisch via: 073-6587777 of per mail: info@vught.valk.com