Faciliteiten

Massages

Naast ons hotel bevindt zich Holistisch centrum Heart Vision waar u o.a. terecht kunt voor ontspannende massages. 

Ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je lichaam weer even helemaal tot rust komt. De massage is erop gericht het lichaam te laten ontspannen, eventuele stressklachten te verminderen en vermoeidheid te verhelpen. De massage bestaat uit rustige technieken en strijkbewegingen, waarbij lichte druk wordt gegeven. Een ontspannen lichaam, geeft een ontspannen geest. Heerlijk thuiskomen in jezelf.

Sport massage
Deze massage is wat steviger en werkt dieper door in de spieren. Vooral goed bij spanningsklachten, spierpijn, blessures en/of vermoeidheidsverschijnselen die het gevolg zijn van lichamelijke inspanning. De doorbloeding van de spieren wordt verbeterd, waardoor het herstel versneld wordt. Klachten zullen verminderen of verdwijnen, waardoor je lichaam zich weer kan ontspannen.

Zwangerschapsmassage
Een massage maakt de spieren soepeler. De ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich herstellen. Door de ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden. De baby in je buik voelt dat je, je ontspant en zal hierop reageren.Een mooi contactmoment tussen jullie tweetjes.

 

Tijdsduur

 Tarief

  30 min.

 € 35,00

  60 min.

 € 65,00

  90 min.

 € 95,00

Voor meer informatie of het maken van een afspraak,
kun je contact opnemen met Mandy van der Meer

Heart Vision

Bosscheweg 2a Vught
(naast hotel van der Valk)

06 - 107 18 245
info@heart-vision.nl
www.heart-vision.nl