Duurzaamheid bij Van Der Valk hotel 'S-HERTOGENBOSCH - VUGHT

EEN GROENE TOEKOMST VOOR GASTVRIJHEID

Als familiebedrijf met vier generaties die zich inzetten om de toekomst van de horeca vorm te geven, is duurzaamheid voor ons een belangrijke kernwaarde geworden. Wij geloven niet alleen in het creëren van succes hier en nu, maar ook in het investeren in een duurzame toekomst. Zo kunnen wij ons bedrijf zo goed mogelijk doorgeven aan de volgende generatie. Samen bevorderen wij een groenere toekomst! Benieuwd hoe we dit doen? Lees dan over onze duurzaamheidsinitiatieven.

Onze duurzame initiatieven

Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught geloven we dat kleine inspanningen een groot verschil kunnen maken in duurzaamheid. Daarom doen wij er bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught alles aan om onze ecologische voetafdruk optimaal te helpen verkleinen zonder dat dit ten koste gaat van onze gastvrijheid. Wij zijn ervan overtuigd dat horeca en duurzaam ondernemen hand in hand gaan. Wij zijn er trots op dat wij samen met al onze collega’s het goede voorbeeld kunnen geven en impact kunnen maken als een van de grootste food familiebedrijven van Nederland! Dit doen wij samen met onze collega’s onder andere:

 

DUURZAAM VAN DER VALK HOTEL VUGHT

Afvalscheiding & recycling

Het stimuleren van afvalscheiding en recycling is een belangrijk aspect van duurzaamheid bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught. Het hotel heeft een strikt beleid voor afvalscheiding en recycling en moedigt gasten en collega's actief aan om deel te nemen aan deze inspanningen en zo de hoeveelheid afval die naar de stortplaatsen gaat te minimaliseren.

DUURZAAM VAN DER VALK HOTEL VUGHT

Een duurzaam leveringsproces

Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught zijn we actief bezig met het verduurzamen van ons leveringsproces. Om dit te doen, heeft het hotel een keten breed inkoopproces. Daarnaast is het aanschaffen van milieuvriendelijke producten en -materialen een belangrijk punt in ons inkoopproces en verkiest het hotel een samenwerking met leveranciers die een duurzaamheidsbeleid hebben opgesteld. Een goed voorbeeld hiervan is onze samenwerking met HAVI Logistics BV; een levarancier met de Lean and Green Award, een prestigieuze prijs voor duurzame logistiek.

DUURZAAM VAN DER VALK HOTEL VUGHT

LED-verlichting & Zonnepanelen

Een van de belangrijkste stappen die Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught heeft genomen om duurzaam te zijn, is het investeren in energie-efficiëntie. Het hotel heeft geavanceerde systemen geïmplementeerd om energie te besparen, zoals zonnepanelen op het dak en LED-verlichting. Deze maatregelen helpen bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van het hotel.

DUURZAAM VAN DER VALK HOTEL VUGHT

Elektrische laadpalen

Een ander belangrijk aspect van duurzaamheid bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught is het stimuleren van milieuvriendelijk transport. Het hotel biedt faciliteiten voor elektrische voertuigen, waaronder oplaadpunten voor elektrische auto's. Hiermee moedigt het hotel gasten en medewerkers aan om te kiezen voor duurzamer vervoer.

DUURZAAM VAN DER VALK HOTEL VUGHT

Zilveren Green Key certificering

Mede door het implementeren van onze duurzame initiatieven heeft Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught met trots het Zilveren Green Key certificaat ontvangen, het grootste duurzaamheidskenmerk voor de toeristische- en recreatieve branche in Nederland. Dit certificaat staat voor het belang dat wij hechten aan duurzaamheid en laat zien dat wij net een stap bewuster omgaan met de natuur en het milieu dan de normale wet- en regelgeving vereist.

DUURZAAM VAN DER VALK HOTEL VUGHT

Bouwen aan de toekomst

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch – Vught streeft naar topkwaliteit en duurzaamheid in de nieuwbouw. Luxe en faciliteiten zijn redenen om te kiezen voor ons hotel. We integreren het gebouw in de natuurlijke omgeving met groen en natuurlijke materialen. De parkeergarage komt ondergronds met water erboven, en het Heunwiel dient als energiebron. We bouwen gasloos, circulair en biobased en houden rekening met lokale flora en fauna. Klimaatneutraliteit en naleving van milieuwetgeving zijn onze prioriteiten.

DUURZAAM OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL 'S-HERTOGENBOSCH - VUGHT

Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught streven we ernaar om duurzaamheid te integreren in elk aspect van ons bedrijf. Geniet van een comfortabel verblijf in onze moderne faciliteiten, terwijl u bijdraagt aan een groenere en duurzamere toekomst voor Vught. Samen bouwen we aan een groenere toekomst in Vught.

Reserveer hier