Arrangement

WELEDA Relax arrangement

Welverdiend een nachtje er tussenuit om tot rust te komen en te genieten? Kies dan voor ons Weleda Relax Arrangement en kom helemaal tot rust. Een compleet verzorgd arrangement met een comfortabele overnachting in één van onze comfort kamers, een 3-gangen menu in ons sfeervolle restaurant de Witte, een ontspannende massage en natuurlijk het uitgebreide Van der Valk ontbijt. 

De ontspannende massage vindt plaats in onze Weleda City Spa. De ideale ruimte om weer even helemaal tot jezelf te komen en te genieten van één van onze heerlijke massages. Tijdens de massage heeft u de mogelijkheid om uw eigen wensen voor de massage aan te geven en een eigen olie te kiezen die wordt gebruikt tijdens de massage. Extra ontspannend!

** Gelieve uw voorkeurstijd voor de massage behandeling door te geven bij de opmerkingen. Op dit moment is het bij ons helaas niet mogelijk om een duo massage te boeken. In plaats daarvan bieden wij u graag 2 losse massagebehandelingen aan. Uw reservering is pas definitief wanneer u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

Boekingsgegevens

Persoonlijke gegevens