De lente bij Van der Valk 's-Hertogenbosch - Vught

Voorjaarsvakantie IN BRABANT

Terwijl de eerste zonnestralen op het prachtige Brabantse landschap vallen, ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. De lente in de omgeving van Den Bosch zorgt voor een tijd van verwondering, een periode waarin het zachte zonnetje de dagen langer en warmer maakt. Kom heerlijk genieten op ons terras van een kopje koffie of een lunch. Onze comfortabele kamers bieden een plek om uit te rusten na een dag vol avontuur. Ontdek de prachtige omgeving, maak een fietstocht of een mooie wandeling door de omgeving van Den Bosch. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf bij Van der Valk ’s-Hertogenbosch – Vught onvergetelijk wordt.

ARRANGEMENTEN

Vrolijk Voorjaar

Als de dagen weer langer worden en het zonnetje zich vaker laat zien, gaat het weer kriebelen om er op uit te gaan. Met het Vrolijk Voorjaars- Arrangement van Hotel ‘s – Hertogenbosch-Vught is het mogelijk om voordelig een paar dagen van het prachtige Brabantse land te genieten.

Voordelig genieten van de prachtige stad 's-Hertogenbosch? Wij geven u een overnachting cadeau! U verblijft 3 nachten in ons hotel en betaalt er maar 2.

ARRANGEMENTEN

Fietsen en Wandelen

Ontdek de prachtige omgeving van de Meierij met het Fiets & Wandel arrangement. Ontdek de Loonse & Drunense Duinen, maak een stop bij het strand van de IJzeren Man of maak een wandeling door het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch.

Verhuur

Fietsen

Met het fietsverhuur van Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch Vught kunt u uw eigen fiets thuis laten en toch volop genieten van het Brabantse landschap. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de fiets die het beste bij u past. Zowel met elektrische fietsen als met versnellingsfietsen.

Ontdek de Meierij! Wie in de Meierij komt staat versteld van het veelzijdige kleinschalige landschap. Natuur, landgoederen, landbouwgronden en dorpjes wisselen elkaar af. We hebben de mooiste fiets en wandelroutes voor u op een rijtje gezet!

Geniet van een heerlijke à la carte lunch of diner in ons restaurant of op het terras. 
In het weekend kunt u aanschuiven bij ons Live Cooking buffet, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Op zondagmiddag bieden we bovendien een heerlijke Live Cooking buffet brunch aan.