Voorjaar bij Van der Valk 's-Hertogenbosch - Vught

VOORJAAR IN BRABANT

Wanneer de eerste zonnestralen op het prachtige Brabantse landschap vallen, ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. De lente in de regio Den Bosch is een heerlijke tijd waarin de dagen langer en warmer worden dankzij het zachte zonnetje. Kom genieten van een kopje koffie of lunch op ons terras. Na een dag vol belevenissen kun je heerlijk ontspannen in onze comfortabele kamers. Verken de prachtige omgeving, maak een fietstocht of een mooie wandeling door de buurt van Den Bosch. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf bij Van der Valk 's-Hertogenbosch - Vught onvergetelijk wordt.

ARRANGEMENTEN

Vrolijk voorjaar

Nu de dagen langer worden en de zon vaker tevoorschijn komt, krijg je weer zin om naar buiten te gaan. Met het vrolijke voorjaarsarrangement van Hotel 's-Hertogenbosch-Vught is het mogelijk om voordelig een paar dagen te genieten van de prachtige Brabantse natuur.

Voordelig genieten van de prachtige stad 's-Hertogenbosch? Je krijgt van ons een gratis overnachting! Verblijf 3 nachten in ons hotel en betaal er slechts 2.

ARRANGEMENTEN

Fietsen en Wandelen

Ontdek de prachtige omgeving van de Meierij met het Fiets & Wandel arrangement. Ontdek de Loonse & Drunense duinen, maak een stop bij het IJzeren Man strand of wandel door het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch.

Verhuur

Fietsen

Met de fietsverhuur van Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch Vught kun je je eigen fiets thuislaten en toch volop genieten van de Brabantse natuur. We helpen je graag bij het kiezen van de fiets die het beste bij je past. Met zowel elektrische fietsen als fietsen met versnellingen.

Ontdek de Meierij! Bezoekers van de Meierij zullen versteld staan van het afwisselende, kleinschalige landschap. Natuur, boerderijen, landerijen en dorpen wisselen elkaar af. Wij hebben de mooiste fiets- en wandelroutes voor je op een rijtje gezet!

Geniet van een heerlijke lunch of diner à la carte in ons restaurant of op het terras.
In het weekend kun je genieten van ons live cooking buffet, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Op zondagmiddag bieden we ook een heerlijk live cooking buffet voor de brunch.