Pinksteren bij Van der Valk Hotel Vught

Pinksteren

Pinksteren komt er weer aan op zondag 19 mei & maandag 20 mei. Even lekker samen een pinksterweekend weg en volledig tot rust komen bij Van der Valk? Wij ontvangen u met open armen. Ontdek al wandelend het prachtige centrum van 's-Hertogenbosch of ontdek de stad vanaf het water. U slaapt bij ons in het beste hotel voor een heerlijk pinksterweekend.

Naast onze heerlijke comfortabele hotelkamers bieden wij u nog veel meer! Wat dacht u van een compleet verzorgd arrangement? Geniet van de voorjaarszon in het mooie 's-Hertogenbosch en proost met een drankje op ons terras.

Zondag 19 mei

Pinksterbrunch

Schuif samen met de hele familie aan bij de Pinksterbrunch bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught! Na een gezellig ontvangst presenteren onze koks u een scala aan diverse luxe broodjes en warme en koude gerechten.

Verken Den Bosch - Vught

Ontdek de omgeving

Geniet tijdens het lange Pinksterweekend van de omgeving Den Bosch - Vught. Naast de prachtige Brabantse natuur, biedt de omgeving ook vele leuke activiteiten voor jong en oud. 

Mini vakantie in Brabant

3=2 Voordeel Arrangement

Kom helemaal tot rust met een luxe mini vakantie tijdens het Pinksterweekend in Den Bosch - Vught. Geniet iedere ochtend van een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet in ons restaurant. Verken daarnaast de prachtige omgeving van Brabant. 

Overnachten bij Van der Valk Hotel Den Bosch - Vught

Verwen jezelf met een lekker lang weekend weg in Brabant. Geniet van een luxe hotelkamer, een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet en diverse faciliteiten. De omgeving van Den Bosch - Vught biedt prachtige wandel- en fietsroutes door de natuur. Daarnaast bent u vanaf het hotel binnen 10 minuten in het centrum van Den Bosch. Ontdek ook de vele leuke actviteiten voor jong en oud in onze omgeving zoals de Efteling en Beekse Bergen! 

Boek uw kamer