Kerst

Om 2018 een stijlvolle afsluiting te geven, bent u bij ons van harte welkom! Bij Van der Valk bieden wij een feestelijk kerst- & Nieuwjaarsarrangement voor uw personeelsfeest of jaarafsluiting.

We hebben drie arrangementen voor u samengesteld en de keuze is aan u: geniet van feestelijk borrelen, luxe feestelijk borrelen of feestelijk dineren. Samen met u kiezen we hiervoor een geschikte locatie; een informele borrel in de hotelbar, een diner in het restaurant of een knallend feest in een passende zaal. Ieder evenement is natuurlijk anders, dus we denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Arrangementen

Feestelijk Borrelen

Diverse heerlijke hapjes in combinatie met een 2-uurs drankenarrangement. Het drankenarrangement is inclusief frisdranken, vruchtensappen, bier van de tap, rode, witte en mousserende huiswijn.

Vanaf € 16,50 per persoon

Luxe Feestelijk Borrelen

Ontvangst met een glas Prosecco, diverse heerljike hapjes in combinatie met een 3-uurs drankarrangement. Het drankenarrangement is inclusief frisdranken, vruchtensappen, bier van de tap, rode, witte en mousserende huiswijn.

Vanaf € 29,50 per persoon

Feestelijk Dineren

Ontvangst met een glas Champagne. Een feestelijk koud en warm buffet in combinatie met een 3-uurs drankenarrangement. Het drankarrangement is inclusief frisdranken, vruchtensappen, bier van de tap, rode, witte en mousserende huiswijn.

Vanaf € 49,50 per persoon

Deze arrangementen zijn uit te breiden met een Van der Valk Kerstpakket.

Bekijk hier de kerstpakketten