Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Groepsuitjes
Standaard Menu (inbegrepen)

Klassieke tomatensoep met balletjes

***

Krokant gebakken varkensschnitzel met champignonroomsaus met seizoens garnituur, salade en friet met mayonaise

***

Ambachtelijke roomijstaart met verse slagroom

 

 

 

Oosters buffet (Toeslag €2,00 p.p.)

Nasi en Bami
Atjar en kroepoek
Babi pangang
Ajam smoor (kip in ketjapsaus)
Stokjes kipsaté met satésaus
Garnituur; witte rijst,
Zure komkommer en sambalboontjes

 

Italiaans Buffet Milaan (Toeslag €3,00 p.p.)

Parmaham met meloen
Lasagne bolognese, met gehakt en tomatensaus
Lasagne van zalm en spinazie
Tortellini Giovanni met stukjes kip, paprika
courgette, haricots verts en een romige saus
Spaghetti bolognese
Vegetarische lasagne
Salade buffet met o.a. pastasalade van penne rigatta
, groene kruiden, pijnboompitjes en een gorgonzola dressing
Salade caprese met mozzarella, tomaat, basilicum
Stokbrood, (kruiden)boter en tapenades

 

Barbecue (Toeslag €5,00 p.p.)

Koteletten, barbecue worsten, hamburgers,
kipfilet, speklappen en biefstuk.
Een spies van garnalen en zalmpapilotte
Huzarensalade
Vis en vlees hors d’ oeuvre
Aardappelsalade
Stokbrood, (kruiden)boter, tapenades
en diverse koude sauze
Garnituur; frites

 

Live Cooking Buffet (Toeslag €7,00 p.p.)

Ons keukenteam, onder leiding van onze chef-kok, bereidt dan a
la minute heerlijke gerechten voor u.

Entrée
Wij verwelkomen u met een glas champenoise, waarna het live
cooking buffet van start gaat met een parade van culinaire
voorgerechten en een uitgebreid salade buffet.
Na het Entree vervolgt u het diner met heerlijke soepen en een broodtafel met tapenades (kruiden)boter en verschillende soorten olie.

Warm buffet

Het warm buffet biedt een scala aan warme vis-, vlees-, seizoensspecialiteiten en garnituren, maar ook vinden er a la minute bereidingen op de grill of in wok plaats door onze koks,
zoals verse pasta en diverse vis-, en vleessoorten.

Dessert buffet
Ter afsluiting presenteren wij feestelijke desserts van onze patissiers en natuurlijk
met vers gebak, bavarois, ijs, fruit, ijs en slagroom. Uiteraard ontbreekt het kaasbuffet
met notenbrood en druiven niet.

Iedere zaterdag van 18.00 tot 20.30 uur. Indien u met een gezelschap van minimaal 50 personen
bent, is het ook mogelijk om het live cooking buffet op zondag t/m vrijdag te reserveren.

 

Heun Buffet (Toeslag €8,00 p.p.)

Kipcocktail

***

Vis- en vlees hors d’ oeuvre
Gerookte forel, haring en garnalensalade
Ardennerham met meloen
Rosbief

Garnituren: Stokbrood, (kruiden)boter, tapenades en diverse sauzen

***

Bourgondische rib met champignonroomsaus
Kabeljauw met een hollandaisesaus
Stokjes kipsaté met satésaus, atjar en kroepoek
Garnituren: gegratineerde aardappels, twee soorten warme groenten, frites en rijst

***

Roomijs met slagroom

 

Menu du chef (Toeslag €9.00 p.p.)

 

 

Coquille met wakame en een chili dressing

of

Parmaham met honingmeloen

***

Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een garnituur

van zongedroogde tomaten en bospaddestoelen

of

Gegrilde Ierse kogelbiefstuk met Café de Paris-boter

***

Chocolade ijs overgoten met vanillesaus

 

Valkenbuffet (Toeslag €13,00 p.p.)

Cocktail met Hollandse garnalen

***
Groentesoep
***
Vis- vlees hors d’ oeuvre
Gerookte zalm en gerookte forel
Haring
Ardennerham met meloen
Stokbrood, (kruiden)boter, tapenade en diverse sauzen

***
Kabeljauw met grand-marniersaus
Beenham met een Whisky-gembersaus
Kippendijen op oriëntaalse wijze
Garnituren: aardappeltaart, frites, rijst en twee soorten warme groenten

***
Diverse ijssoorten, slagroom en chocoladesaus

 

Italiaanse buffet Florence (Toeslag €15,00 p.p.)

Italiaanse broodsoorten met (kruiden)boter, tapenades en gemarineerde olijven
***
Carpaccio met Parmezaanse kaas
VitelloTonato met tonijn mayonaise
Parmaham met meloen
Saladebuffet met o.a.
Italiaanse salade, salade caprese, salade van gegrilde groenten,
Italiaanse worstsoorten, tomaten salade met basilicum, tonijnsalade en
garnalen salade met avocado
***
Lasagne bolognese met gehakt en tomatensaus

Kabeljauw met een tomatensaus
Penne met kip en saliesaus
Risotto en verse warme groenten

***

Tiramisu

 

Buffet de Witte (Toeslag €17,50 p.p.)

Vitello Tonato
***
Ossenstaartsoep
***
Vis- vlees hors d’ oeuvre
Gerookte zalm en gerookte forel
Haring
Ardennerham met meloen
Stokbrood, (kruiden)boter, tapenade en diverse sauzen
***
Kabeljauw met grand-marniersaus
Biefreepjes met pepersaus
Beenham met whisky-gembersaus
Garnituren: gegratineerde aardappels, frites, rijst en twee soorten warme groenten

***
Diverse Franse, Belgische en Hollandse kaassoorten
***
Diverse ijssoorten met slagroom en warme kersen