Lunch & Diner mogelijkheden

Lunch

Het restaurant biedt een breed scala aan heerlijke lunchgerechten aan. Kies een frisse, gezonde salade, een van de vele sandwiches of een lekkere omelet. We hebben ook een ruime keuze aan koude- en warme gerechten.

Bekijk hier onze lunchkaart

Op werkdagen kunt tussen 12:00 - 13:30 uur reserveren voor het Live Cooking Lunchbuffet. Tijdens het lunchbuffet kunt u onbeperkt genieten van ons culinaire lunchbuffet vol met versgebakken broodsoorten voor een smaakvol belegd broodje. Naast onze heerlijke broodsoorten ontvangt u ook een kop verse soep en een drietal wisselende, warme gerechten. 

Live Cooking Lunchbuffet 

Diner

Schuif aan in het sfeervolle restaurant van Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught of bij mooi weer op het terras. Aan tafel kunnen u en uw gasten een keuze maken uit de vele gerechten die onze koks voor u bereiden.  Heeft u speciale wensen? De keukenbrigade speelt hier graag op in.

Menu de Witte

Ons maandmenu biedt elke keer weer culinaire seizoensgerechten. Iedere maand stelt de chef-kok een speciaal driegangen maandmenu samen waarbij u de keuze uit drie verschillende voor-, hoofd- en nagerechten heeft. En dat allemaal voor slechts € 34,50 per couvert.

Bekijk hier onze menukaart

Bent u met een gezelschap boven de 30 personen dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor een (live cooking) dinerbuffet. 

MEER INFORMATIE & OFFERTE