Kamer boeken bij Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Onze gasten beoordelen ons met een

8,6
uit 16737 betrouwbare beoordelingen
Vier de Zomer in Brabant

Van der Valk Den Bosch-Vught

Vier de Zomer in Brabant

Wanneer de dagen langer worden en de zon zich steeds vaker laat zien, lonkt het avontuur om eropuit te trekken. Met het Hoog Zomer Arrangement van Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught kunt u voordelig enkele dagen genieten van het prachtige Brabantse landschap en een bezoek brengen aan de historische vestingstad Den Bosch. Of vier een minivakantie in Vught met ons 3=2 Voordeel Arrangement. U verblijft 3 nachten en betaalt er maar 2!

Open Dag Zondag 22 september

Op zoek naar de ideale feestlocatie

Open Dag Zondag 22 september

Kom naar onze Open Dag op zondag 22 september van 11:00 tot 15:00 uur bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught! Ontdek onze schitterende locatie, perfect voor een onvergetelijk huwelijk, verjaardag, jubileum of ander feest. Mis deze kans niet om de ideale plek voor jouw speciale gelegenheid te verkennen!

Mosselen

Het mosselseizoen is weer begonnen

Mosselen

Het mosselseizoen is weer van start gegaan! Geniet van een heerlijke culinaire ervaring met onze nieuwste aanwinst op het menu: mosselen op de Belgische wijze, geserveerd met knapperige frietjes, frisse salade en drie verrukkelijke sausjes. Ontdek de smaakvolle zeevruchten, perfect bereid volgens traditioneel recept.

Groepsuitje

Laat u inspireren en verrassen

Groepsuitjes bij Van der Valk

Of u nu een bedrijfsuitje, teambuilding-evenement, familiebijeenkomst of vriendenuitje plant, bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught zorgen we ervoor dat elk groepsuitje een onvergetelijke ervaring wordt. Met onze uitgebreide faciliteiten, gastvrije service en adembenemende omgeving, creëren we de perfecte ambiance voor uw gezelschap.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten