Kamer boeken bij Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Onze gasten beoordelen ons met een

8,2
uit 17838 betrouwbare beoordelingen
Ons hotel is geopend

Veilig en vertrouwd

Ons hotel is geopend

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught is geopend en hanteert naar aanleiding van de persconferentie van 12 januari jl. aangepaste maatregelen. 

Graag informeren wij u over de huidige maatregelen en hoe wij hiermee omgaan. Onze hoogste prioriteit is uw gezondheid, veiligheid en welzijn tijdens uw verblijf in ons hotel. 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze veilige en vertrouwde omgeving. 

Trouwen bij van der Valk

Trouwen bij van der Valk

Open dag 18 april!

Op de mooiste dag van je leven, wil je het mooiste feest van je leven.

Van der Valk Hotel Den Bosch - Vught helpt u graag met de planning van uw huwelijk. U wilt van deze bijzondere gebeurtenis iets onvergetelijks maken. Voor uw gasten en voor uzelf. 

Meld je nu aan voor de open dag op Zondag 18 april!

Vergaderen op 1,5 meter

Meetings & Events

Hybride & Vergaderen op 1,5 meter

Op grond van de huidige regelgeving zijn onze zalen alleen open voor bedrijfsnoodzakelijke bijeenkomsten / vergaderingen. Het maximale aantal personen per ruimte is bijgesteld naar 30, maar ook wanneer uw gezelschap groter is, kan uw bijeenkomst gewoon doorgaan! Wij hebben meerdere  zalen en hebben ons de afgelopen 6 maanden gespecialiseerd in streaming & hybride events. Onze medewerkers van de afdeling sales bespreken graag alle mogelijkheden met u.

TAKE AWAY SERVICE

ETEN & DRINKEN

Take Away Service

Vanwege dat ons restaurant gesloten is en wij ook door de nieuwe maatregelen niet de maaltijden naar uw hotelkamer mogen brengen bieden wij u wel de mogelijkheid om bij ons gebruik te maken van onze take-away service.

De hotelkamers zijn voorzien van een sfeervol ingedekte dinertafel.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten