Kamer boeken bij Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit 17899 betrouwbare beoordelingen
Werken bij

Verdien meer dan je vrienden

met een bijbaan bij Hotel Vught

Zin in een hapje, een drankje of een fijn praatje? Jij verzorgt het. Want jij maakt het jouw gasten graag naar de zin. Je weet wat je aan kunt bieden en omdat je zelf ook van lekker eten en drinken houdt, kun je ook voortreffelijke suggesties doen. 

‘‘ALS MEDEWERKER BEDIENING SERVEER JIJ HET LIEFST EEN GLIMLACH.”


Vaderdag bij Van der Valk

Zondag 19 juni

SPECIAAL VOOR DE BESTE VADERS!

Vaderdag staat weer bijna voor de deur! Op zondag 19 juni kunnen we de beste vaders weer in het zonnetje gaan zetten. Speciaal voor Vaderdag kunt u reserveren voor de Vaderdagbrunch.

Ga je dit jaar trouwen?

Huwelijk

Ga je dit jaar trouwen?

Trouwen is iets bijzonders en de perfecte locatie maakt uw bruiloft onvergetelijk. Onze Eventplanners vertellen u graag alle mogelijkheden en laten u de verschillende zalen, restaurants en suites zien tijdens een rondleiding.

Pinksterbrunch

Er gezellig op uit

tijdens het Pinksterweekend!

Even lekker samen een pinksterweekend weg en volledig tot rust komen bij Van der Valk? Ontdek al wandelend het prachtige centrum van 's-Hertogenbosch of huur een sloep en ontdek de stad vanaf het water. U slaapt bij ons in het beste hotel voor een heerlijk pinksterweekend. Geniet van de voorjaarszon in het mooie 's-Hertogenbosch en proost met een drankje op ons terras.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten