Private Dining
Wilt u met uw eigen gezelschap in een besloten ruimte dineren. Wij hebben diverse mogelijkheden voor gezelschappen van 10 tot 30 personen.
Menu
Voorgerechten
• Carpaccio van het Waards rund geserveerd met truffelmayonaise, pijnboompitten
en Parmezaanse kaaskrullen
• Bonbon van gerookte zalm gevuld met garnalen en groenten
• Mozzarella bolletjes met pesto, little gem sla, peppadew en geroosterde paprika
Soepen
• Tomatensoep met kruidenroom
• Wortelsoep met taugé, paksoi en gamba
• Gevolgelte bouillon met een boeket van winterse groenten
• Licht gebonden mosterdsoep met crème fraîche
Hoofdgerechten
• Hertenbiefstuk met cantharellen en spekjes, geserveerd met portsaus
• Varkenshaas gevuld met brie en een kruidensaus
• Surf & Turf met tournedos en gamba, geserveerd met bearnaisesaus
• Traditionele Van der Valk Schnitzel met een saus naar keuze
• Matelote de poisson met zalm, gamba en kabeljauw, geserveerd met Hollandaise saus
• Zeebaarsfilet met tagliatelle, ratatouille, salsa verde en pijnboompitten
• Risotto met groene asperges, Parmezaanse kaas en een gepocheerd ei
Nagerecht
• Grand Dessert; proeverij van diverse zoete lekkernijen
Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht | € 45,50 |
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht | € 51,00 |
Voorgerecht - Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht | € 54,50 |
Kindermenu | € 23,50 |
Zaalhuur | op aanvraag |
INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN
Wij zijn bereikbaar op: 073-658 77 77
of via de mail: info@vught.valk.com