Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Hotel Vught

De decembermaand komt in zicht en dat betekent maar één ding: het einde van het jaar is in zicht. En hoe kunt u dat beter vieren dan met een geslaagde kerst- of nieuwjaarsborrel bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught? Met een glas bubbels luid u samen met uw collega’s het nieuwe jaar in. De prosecco, wijn en het bier staan al koud om een toost uit te kunnen brengen op het nieuwe jaar en terug te blikken op de successen van het afgelopen jaar. Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught bent u verzekerd van een unieke locatie voor een feestelijke kerst- of nieuwjaarsborrel.

Unieke kerstborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren?

Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught sluit u het jaar feestelijk af of proost u op het nieuwe jaar met een sprankelende nieuwjaarsborrel. Of u nu uitpakt met een feestelijke kerstborrel voor het hele bedrijf of kiest voor een besloten nieuwjaarsborrel, door onze verschillende sfeervolle zalen zit er altijd wel een geschikte locatie voor u bij. Onze zalen zijn vanaf november prachtig versierd in kerstsfeer. 

Lekker borrelen of een compleet diner

De feestdagen zijn natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en drinken. Beginnen met een glas bubbels? Oliebollen en chocolademelk bij de nieuwjaarsreceptie? Heerlijke amuses met bijpassende bubbels of wijnen? Of een compleet buffet als knallende afsluiter van weer een geslaagd jaar? Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught is alles mogelijk. Onder leiding van een ervaren chef-kok staan ook tijdens uw kerstborrel of nieuwjaarsrecepties de lekkerste hapjes op tafel.

Vier de feestdagen bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Het jaar eindigen met een knaller? Maak van jullie jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsreceptie een avond om nooit te vergeten. Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught nemen wij alle zorgen uit handen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Bent u nieuwsgierig geworden? Laat u dan inspireren en adviseren tijdens een rondleiding door het hotel en neem contact met ons op via: events@vught.valk.com

Vier de feestdagen bij van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught!