Condoleance

Na het overlijden van een dierbare lijkt de wereld even stil te staan. Toch moet er door nabestaanden direct belangrijke beslissingen genomen worden voor het afscheid en de uitvaart. Bij Van der Valk Hotel 's Hertogenbosch Vught kunt u terecht voor de condoleance, maar ook de afscheidsdienst zelf kan in het hotel worden verzorgd met als uitgangspunt: een passend en persoonlijk afscheid met respect voor de overledene en nabestaanden.

Hotel 's-Hertogenbosch beschikt over vijftien stijlvolle zalen, volledig uitgerust met moderne audiovisuele middelen. De capaciteit varieert van 10 tot 300 personen. Hierdoor kunnen wij voor elk gezelschap een passende ruimte bieden. Aansluitend kunnen gasten in besloten kring gebruik maken van onze kwalitatief goed verzorgde horeca-arrangementen. Alle zalen beschikken over daglicht, maar kunnen ook volledig verduisterd worden. Tevens zijn ze uitgerust met airconditioning. Verder worden onze goede bereikbaarheid en voldoende gratis parkeergelegenheid hoog gewaardeerd.

Wij verzorgen de uitvaartdiensten in combinatie met uw uitvaartverzorger. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neemt u dan contact op via telefoonnummer 073-6587777.

Onze deskundigheid en flexibiliteit zetten wij graag in om ook op het gebied van uitvaartverzorging de beste service en hoogste kwaliteit te bieden.