Locatie voor condoleances Den Bosch

Na het overlijden van een dierbare lijkt de wereld even stil te staan. Maar belangrijke beslissingen over het afscheid en de uitvaart moeten direct worden genomen door de nabestaanden. Van der Valk Hotel 's Hertogenbosch Vught is de juiste plek voor de condoleance, maar ook de afscheidsplechtigheid zelf kan in het hotel worden georganiseerd, met als uitgangspunt een passend en persoonlijk afscheid met respect voor de overledene en de nabestaanden.

Hotel 's-Hertogenbosch beschikt over vijftien stijlvolle zalen, volledig uitgerust met moderne audiovisuele middelen. De capaciteit varieert van 10 tot 300 personen. Hierdoor kunnen wij voor elk gezelschap een passende ruimte bieden. Aansluitend kunnen gasten in besloten kring gebruik maken van onze kwalitatief goed verzorgde horeca-arrangementen. Alle zalen beschikken over daglicht, maar kunnen ook volledig verduisterd worden. Tevens zijn ze uitgerust met airconditioning. Verder worden onze goede bereikbaarheid en voldoende gratis parkeergelegenheid hoog gewaardeerd.

Wij verzorgen de uitvaartdiensten in combinatie met uw uitvaartverzorger. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neemt u dan contact op via telefoonnummer +31(0)73 658 77 77.

Onze deskundigheid en flexibiliteit zetten wij graag in om ook op het gebied van uitvaartverzorging de beste service en hoogste kwaliteit te bieden.