KERSTUITJES IN BRABANT: DE LEUKSTE KERSTACTIVITEITEN

Midden in het gezellige Brabant ligt het Bourgondische ’s-Hertogenbosch ook wel Den Bosch genoemd. De kerstvakantie is de perfecte tijd om te genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft. Dwaal door de smalle straatjes van de oude binnenstad en ontdek de gezellige boetiekjes, bind de ijzers onder voor een rondje op de schaatsbaan in Vught, bewonder de tentoonstellingen in het Noord-Brabants Museum of bekijk de kerststal van de Sint-Jan. Trotseer de kou en maak er een onvergetelijke tijd van in Den Bosch & Vught!

IJsbaan Vught (15 december 2023  –  7 januari 2024)

In het betoverende winterseizoen kunnen schaatsliefhebbers van alle leeftijden deelnemen aan een magische ervaring op de tijdelijke overdekte schaatsbaan in Vught. Het evenement transformeert de locatie in een winterparadijs vol twinkelende lichtjes en vrolijke muziek. Adres: Park Reeburg in Vught.

IJsbaan Vught

Kerststal in de Sint-Jan (10 december 2023  –  14 januari 2023)

Elk jaar wordt in de Sint-Jan een kerststal gebouw. Lang voordat de meeste van u aan Kerst denken, begint het ontwerpen van de kerststal al. Elk jaar heeft de kerststal een ander thema. Als het ontwerp klaar is, gaat in het najaar een grote groep vrijwilligers aan de slag. Zij steken de handen uit de mouwen. De kerststal wordt jaarlijks door vele duizenden mensen bezocht. Wandel door de kerk en beleef het kerstverhaal geniet ondertussen van de prachtige Sint-Jan. 

Kerststal in de Sint-Jan

Wintercircus Pallasso (15 december 2023  –  1 januari 2024)

Het enige echte Brabantse wintercircus Pallasso komt naar Den Bosch. Een onvergetelijke top voorstelling voor alle leeftijden, waarin theater, show, spektakel en humor samenkomen in de puurste vorm van entertainment vol sfeer en beleving. Een feest voor de gehele familie om niet snel te vergeten.

Wintercircus Pallasso

Winter Efteling (13 november 2023  –  28 januari 2024)

De winter in de Efteling is niet zomaar een winter. Hier is de winter vol warmte en gezelligheid. Proef de winterse sfeer, stap in je favoriete attractie en geniet samen van de mooiste momenten van de Winter Efteling. 

Winter Efteling

Brabantse Winterparade (21 december 2023  –  7 januari 2024)

De Brabanthallen in 's-Hertogenbosch worden omgetoverd tot een winterse parade waar jong en oud 18 dagen lang kunnen genieten van een knusse sfeer. Van kerstmarkt tot cabaret, kinderactiviteiten tot après-ski. De Brabantse Winterparade belooft onvergetelijke dagen en nachten. Zoals dat alleen in Brabant kan.

De Brabantse Winterparade

Een nachtje weg bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Gun uzelf een welverdiende onderbreking van de dagelijkse routine en geniet van een ontspannend nachtje weg tijdens de kerstvakantie bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught. Onze comfortabele en smaakvol ingerichte kamers bieden de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen na een dag vol Winterse avonturen. Laat de warme ambiance van ons hotel je verwelkomen en trakteer jezelf op een onvergetelijk verblijf in deze prachtige tijd van het jaar. 

Plan vandaag nog uw Winterse avontuur in Brabant en beleef een onvergetelijke tijd in deze betoverende regio!

Overnachten