Van der Valk Hotels & Restaurants hanteert aangescherpte maatregelen

In deze onzekere tijd is er veel onduidelijkheid over wat wel- en niet open is en wat er wel- en niet doorgaat. Gaat mijn evenement door i.v.m. het Coronavirus? Wij kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn. Natuurlijk is het aan ons de taak om jullie zo goed mogelijk te informeren over alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus en onze horeca faciliteiten.

Update per 22 april - 2020

Op dit moment ontvangen wij veel vragen over de maatregelen omtrent corona. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en onze medewerkers staat bij ons op nummer één. Wij zorgen dan ook voor een veilige en prettige omgeving. Wij volgen alle richtlijnen van het RIVM nauwlettend op. Naar aanleiding van deze maatregelen zijn onze restaurants voor publiek buiten onze hotelgasten helaas gesloten tot en met 19 mei 2020. Voor hotelgasten blijft het mogelijk om gebruik te maken van ons restaurant, terras en of roomservice. Uiteraard volgens de huidige richtlijnen. Daarnaast is het mogelijk om eten te laten bezorgen of af te halen via Van der Valk Thuis.

Hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden

Kan ik mijn reservering (kosteloos) annuleren?
Op iedere reservering zijn andere voorwaarden van toepassing. Bekijk de voorwaarden van uw reservering in de bevestigingsmail. Natuurlijk denken wij samen met u mee over een passende oplossing. Voor de algemene voorwaarden verwijzen wij u graag naar de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Alle individuele reserveringen via onze eigen website, per email of telefonisch rechtstreeks mag je te allen tijden kosteloos annuleren tot 24 uur voor aankomst.

Is het hotel geopend?
Ja, ons hotel blijft geopend voor overnachtingen of het huren van een flexwerkplek.
U kunt van ons alle nodige maatregelen verwachten. Daarbij mogen onze eet- en drinkgelegenheden uitsluitend voor hotelgasten geopend zijn volgens de richtlijnen van de overheid.

Mag het restaurant in het hotel geopend zijn?
Ja, volgens de noodverordeningen mogen eet- en drinkgelegenheden uitsluitend voor hotelgasten geopend zijn.

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?
Ja, dit is mogelijk. Hierbij hanteren wij scherpe regels, zodat een 1,5 meter afstand kan worden gegarandeerd.

Is een bezoek aan het hotel veilig?
Wij hebben het hotel ingericht conform de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er alles aan om de risico’s tot een minimum te beperken.

Wat doen jullie om de veiligheid van jullie gasten te waarborgen?
De volgende maatregelen kunt u van ons verwachten:
- Wij houden de richtlijnen en protocollen van officiële instanties nauw in de gaten;
- Het hotel is voorzien van informatie en signing over COVID-19;
- Contactpunten worden extra schoongemaakt;
- Verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne.

Wij vertrouwen erop dat wij als samenleving alles zullen doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen en sterk en veerkrachtig zullen zijn bij het herstel in de periode daarna.
Mocht u overige vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar!

Familie Van der Valk en medewerkers

Update per 15 maart: Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, heeft Van der Valk per direct en tot nader order al haar restaurants gesloten. Voor onze hotelgasten zijn er aangepaste ontbijt-, lunch- & dinermogelijkheden in het restaurant, conform noodverordering COVID-19. Wij hopen uiteraard dat dit een bijdrage zal leveren aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus. Ons familiebedrijf fungeert al vele tientallen jaren als een belangrijke ontmoetingsplaats binnen onze samenleving. Vele maatschappelijke netwerken komen binnen onze vestigingen tot stand en worden daar onderhouden. De stappen die wij nu nemen voelen dan ook als onwerkelijk en hebben wij lang als ondenkbaar gezien. In deze uitzonderlijke omstandigheden is er echter geen andere keuze.

Wij vertrouwen erop dat wij als samenleving alles zullen doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen en sterk en veerkrachtig zullen zijn bij het herstel in de periode daarna.

Familie Van der Valk


Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat Van der Valk zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures heeft getroffen blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat Van der Valk voortdurend aan de veiligheid en welzijn van haar gasten en medewerkers kan voldoen.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM.

Voor vragen over reserveringen verwijzen wij u graag naar het hotel waar u de boeking heeft gedaan.

Met gastvrije groet,

Van der Valk Hotels & Restaurants