1e,- 2e en 3e Kerstdag
vanaf 12:00 uur
Elke ronde worden de gerechten in het midden van de tafel geserveerd, waardoor jij alle gerechten kunt delen met je tafelgenoten. Je proeft van alles wat!.
Menu
Voorgerechten
Breekbrood met aioli, kruidenboter en tomatentapenade
Bonbon van carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
Mozzarella bolletjes met pesto, little gem sla, peppadew en geroostere paprika
Lichtgebonden mosterdsoep met crème fraîche
Gevogelte bouillon met een boeket van winterse groenten
Hoofdgerechten
Hertenbiefstuk met cantharellen en spekjes, geserveerd met portsaus
Varkenshaas medaillons gevuld met brie en geserveerd met kruidensaus
Matelote de poisson met zalm, gamba en kabeljauw, geserveerd met Hollandaise saus
Risotto met groene asperges, Parmezaanse kaas en een gepocheerd ei
De hoofdgerechten worden geserveerd met een garnituur bestaande uit Belgische friet, kruidige gebakken aardappelen en daggroenten.
Dessert
Grand Dessert Noelle
Tarieven
Prijs per volwassenen | € 47,50 |
Prijs kind 4 tot 12 jaar | € 22,00 |
Kinderen tot 4 jaar | gratis |