Kerst

Kerst Keuze Menu

1e,- 2e en 3e Kerstdag

vanaf 12:00 uur 

Menu

Voorgerechten
• Carpaccio van het Waards rund geserveerd met truffelmayonaise, pijnboompitten
en Parmezaanse kaaskrullen
• Bonbon van gerookte zalm gevuld met garnalen en groenten
• Mozzarella bolletjes met pesto, little gem sla, peppadew en geroosterde paprika

Soepen
• Tomatensoep met kruidenroom
• Wortelsoep met taugé, paksoi en gamba
• Gevolgelte bouillon met een boeket van winterse groenten
• Licht gebonden mosterdsoep met crème fraîche

Hoofdgerechten
• Hertenbiefstuk met cantharellen en spekjes, geserveerd met portsaus
• Varkenshaas gevuld met brie en een kruidensaus
• Surf & Turf met tournedos en gamba, geserveerd met bearnaisesaus
• Traditionele Van der Valk Schnitzel met een saus naar keuze
• Matelote de poisson met zalm, gamba en kabeljauw, geserveerd met Hollandaise saus
• Zeebaarsfilet met tagliatelle, ratatouille, salsa verde en pijnboompitten
• Risotto met groene asperges, Parmezaanse kaas en een gepocheerd ei

Nagerecht
• Grand Dessert; proeverij van diverse zoete lekkernijen

 

Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht € 41,50
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht  € 46,50
Voorgerecht - Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht € 49,75
Kindermenu € 22,00


Op 2e kerstdag heeft u naast het kerstkeuzemenu ook de mogelijkheid om à la carte te dineren en een gerecht naar keuze te kiezen uit onze kerstmenukaart.

Lunchkaart tijdens de kerstdagen
In verband met de feestdagen zal er een aangepaste lunchkaart worden geserveerd.

** Het is mogelijk het Kerstkeuzemenu of à la carte te reserveren tot maximaal 10 gasten. Indien uw gezelschap uit meer gasten bestaat, gelieve de Kerstbrunch of het Kerst Dinerbuffet te reserveren.**

                

Wilt u een tafel reserveren?

Wij zijn bereikbaar op: 073-658 77 77
of via de mail: info@vught.valk.com