Kerst Keuze Menu

1e & 2e Kerstdag

vanaf 12:00 uur 
(1e vol van 17.00 uur tot en met 19.00 uur) 

Menu

Voorgerechten
• Carpaccio van het Waards rund geserveerd met Parmezaanse kaaskrullen
 Hollandse garnalen met groene appelijs
Proeverij van zalm, gerookte forel, parmaham en vitello tonnato 
• Babyleaf met bietjes, honing en pecorino (vegetarisch)

Soepen
• Runderfond met een groente bouquet
• Licht gebonden kippensoep met een oosterse twist
• Bospadenstoelensoep (vegetarisch)
• Tomatensoep (vegetarisch)

Hoofdgerechten
• Kabeljauw met knolselderij puree, champagnesaus en zalmkuit
• Zalm met pastinaak, een kreeftenjus en chips van parmaham
• Black Tiger garnaal met roerbak noedels en een sesamsaus
• Duo van tournedos met een stroganoff en pepersaus 
• Varkenshaas met duxelle, champignons, tomaat en een roquefortsaus
• Hertenbiefstuk met een morilles jus 
• Varkensschnitzel met een saus naar keuze
• Aubergine met ricotta kaas, spinazie, tomatencoulis en basilicum (vegetarisch)

Nagerecht
• Grand Dessert; proeverij van diverse zoete lekkernijen

 Tarieven

Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht € 48,75
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht  € 54,50
Voorgerecht - Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht € 57,75
Kindermenu € 24,50


Op 2e kerstdag heeft u naast het kerstkeuzemenu ook de mogelijkheid om à la carte te dineren en een gerecht naar keuze te kiezen uit onze kerstmenukaart.

Lunchkaart tijdens de kerstdagen
In verband met de feestdagen zal er een aangepaste lunchkaart worden geserveerd.

** Het is mogelijk het Kerstkeuzemenu of à la carte te reserveren tot maximaal 10 gasten. Indien uw gezelschap uit meer gasten bestaat, gelieve de Kerstbrunch of het Kerst Dinerbuffet te reserveren.**

*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu, druk en spelfouten.

Wilt u een tafel reserveren?

Dat kan telefonisch via: 073-6587777 of per mail: info@vught.valk.com