Kerst Keuze Menu
1e,- 2e en 3e Kerstdag
vanaf 12:00 uur
Menu
Voorgerechten
• Carpaccio van het Waards rund geserveerd met truffelmayonaise, pijnboompitten
en Parmezaanse kaaskrullen
• Bonbon van gerookte zalm gevuld met garnalen en groenten
• Mozzarella bolletjes met pesto, little gem sla, peppadew en geroosterde paprika
Soepen
• Tomatensoep met kruidenroom
• Wortelsoep met taugé, paksoi en gamba
• Gevolgelte bouillon met een boeket van winterse groenten
• Licht gebonden mosterdsoep met crème fraîche
Hoofdgerechten
• Hertenbiefstuk met cantharellen en spekjes, geserveerd met portsaus
• Varkenshaas gevuld met brie en een kruidensaus
• Surf & Turf met tournedos en gamba, geserveerd met bearnaisesaus
• Traditionele Van der Valk Schnitzel met een saus naar keuze
• Matelote de poisson met zalm, gamba en kabeljauw, geserveerd met Hollandaise saus
• Zeebaarsfilet met tagliatelle, ratatouille, salsa verde en pijnboompitten
• Risotto met groene asperges, Parmezaanse kaas en een gepocheerd ei
Nagerecht
• Grand Dessert; proeverij van diverse zoete lekkernijen
Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht | € 41,50 |
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht | € 46,50 |
Voorgerecht - Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht | € 49,75 |
Kindermenu | € 22,00 |
Op 2e kerstdag heeft u naast het kerstkeuzemenu ook de mogelijkheid om à la carte te dineren en een gerecht naar keuze te kiezen uit onze kerstmenukaart.
Lunchkaart tijdens de kerstdagen
In verband met de feestdagen zal er een aangepaste lunchkaart worden geserveerd.
** Het is mogelijk het Kerstkeuzemenu of à la carte te reserveren tot maximaal 10 gasten. Indien uw gezelschap uit meer gasten bestaat, gelieve de Kerstbrunch of het Kerst Dinerbuffet te reserveren.**
Wilt u een tafel reserveren?
Wij zijn bereikbaar op: 073-658 77 77
of via de mail: info@vught.valk.com