Kerst Keuze Menu
1e & 2e Kerstdag
vanaf 12:00 uur
(1e vol van 17.00 uur tot en met 19.00 uur)
Menu
Voorgerechten
• Carpaccio van het Waards rund geserveerd met Parmezaanse kaaskrullen
• Hollandse garnalen met groene appelijs
• Proeverij van zalm, gerookte forel, parmaham en vitello tonnato
• Babyleaf met bietjes, honing en pecorino (vegetarisch)
Soepen
• Runderfond met een groente bouquet
• Licht gebonden kippensoep met een oosterse twist
• Bospadenstoelensoep (vegetarisch)
• Tomatensoep (vegetarisch)
Hoofdgerechten
• Kabeljauw met knolselderij puree, champagnesaus en zalmkuit
• Zalm met pastinaak, een kreeftenjus en chips van parmaham
• Black Tiger garnaal met roerbak noedels en een sesamsaus
• Duo van tournedos met een stroganoff en pepersaus
• Varkenshaas met duxelle, champignons, tomaat en een roquefortsaus
• Hertenbiefstuk met een morilles jus
• Varkensschnitzel met een saus naar keuze
• Aubergine met ricotta kaas, spinazie, tomatencoulis en basilicum (vegetarisch)
Nagerecht
• Grand Dessert; proeverij van diverse zoete lekkernijen
Tarieven
Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht | € 48,75 |
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht | € 54,50 |
Voorgerecht - Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht | € 57,75 |
Kindermenu | € 24,50 |
Op 2e kerstdag heeft u naast het kerstkeuzemenu ook de mogelijkheid om à la carte te dineren en een gerecht naar keuze te kiezen uit onze kerstmenukaart.
Lunchkaart tijdens de kerstdagen
In verband met de feestdagen zal er een aangepaste lunchkaart worden geserveerd.
** Het is mogelijk het Kerstkeuzemenu of à la carte te reserveren tot maximaal 10 gasten. Indien uw gezelschap uit meer gasten bestaat, gelieve de Kerstbrunch of het Kerst Dinerbuffet te reserveren.**
*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu, druk en spelfouten.
Wilt u een tafel reserveren?
Dat kan telefonisch via: 073-6587777 of per mail: info@vught.valk.com