VIER DE FEESTDAGEN BIJ VAN DER VALK HOTEL 'S-HERTOGENBOSCH - VUGHT

GENIET VAN EEN SPRANKELENDE KERST IN BRABANT

Kerst is het gezelligheidsfeest bij uitstek. In de koude en donkere wintermaanden is het de ideale tijd om als familie en vrienden bij elkaar te zijn. Hiervoor bieden wij een prachtig decor volledig in kerstsfeer. Kom samen met uw gezin, familie, vrienden of gezellig met z’n tweetjes de komende feestdagen bij ons vieren!

U hoeft zich tijdens uw verblijf geen moment te vervelen. Naast een volledig culinair programma van brunch tot kerst dinerbuffet is er ook in de omgeving genoeg te beleven. Maak een winterse wandeling, verken de prachtige stad ‘s-Hertogenbosch, bewonder de kerststal in de Sint Jan of breng een bezoek aan attractiepark de Efteling geheel in winterse sferen.

Ontdek hier ons aanbod voor een sprankelende kerst:

Geniet met de hele familie

Kerstbrunch en Dinerbuffet

Kerst staat bekend om gezellig samen eten, het liefst met vrienden en/of familie. Geniet deze kerst van een heerlijke kerstbrunch of kerstdiner bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught. De muzikale invulling wordt verzorgd door zanger en pianist Marcel Hufnagel, terwijl er voor de kinderen tijdens de brunch een schminkster aanwezig is. Uiteraard brengt ook de kerstman een bezoek aan het hotel.

Ga er even samen tussenuit

Hotelarrangementen

Geniet van een uitgebreid hotelarrangement tijdens de leukste familiedagen van het jaar. Overnacht in een sfeervolle kerstomgeving en geniet van ontbijt en een heerlijk kerstdiner. Ontdek overdag de charmante plekjes van 's-Hertogenbosch, zoals de kerststal in de Sint Jans Kathedraal. 's Avonds wacht een smakelijk diner in ons restaurant.

Lekker uitgebreid tafelen

Kerstmenu & à la carte

Deze kerst onvergetelijk maken? Laat u tijdens de feestdagen in de watten leggen en geniet van een heerlijk kerstdiner. Stel tijdens het kerstdiner uw eigen keuzemenu samen uit onze kerst menukaart en laat u verwennen door onze keukenbrigade. Op 2e kerstdag is het ook mogelijk om van onze kerst à la carte kaart te bestellen. 

Liever thuis met de feestdagen?

Bekijk onze afhaalsalades

Bestel afhaalsalades en geniet ook thuis van een heerlijke kerst. Een assortiment van vis- en vleeshors d'oeuvres inclusief stokbrood zijn af te halen op 1e kerstdag, 2e kerstdag en oudjaarsdag bij de receptie van het hotel.

Proost mee op het nieuwe jaar

Nieuwjaarsbrunch

Op maandag 1 januari 2024 beginnen we het nieuwe jaar feestelijk met een Live Cooking Nieuwjaarsbrunch.

voor relaties en collega's

Feestelijke kerstborrels

Sluit het jaar af met collega's of relaties tijdens een feestelijke kerstborrel. Wij helpen u graag om deze borrel of diner tot een succes te maken. Het hotel is vanaf eind november prachtig versierd in kerstsfeer.

Geniet van een heerlijke kerstvakantie in Brabant

 

De kerstvakantie in Brabant is een magische periode van liefde, samenzijn, tradities en warmte. Bewonder de prachtige omgeving rond Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught en ontdek de vele mogelijkheden die dit seizoen te bieden heeft. Bezoek de kerststal in de Sint Jan, ga schaatsen of laat u verwonderen in het Wintercircus.

Nieuwsgierig naar de leukste kerstactiviteiten in Brabant? Ontdek ze hier en vier de kerstvakantie in stijl bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught!

Kerstactivititeiten in Brabant