Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Hotel 's-Hertogenbosch Vught

Kom gezellig met het hele gezin logeren bij Van der Valk 's-Hertogenbosch – Vught. Onze familiekamer is een extra grote hotelkamer. De kamer beschikt namelijk naast de grote slaapkamer, over een speciale slaapkamer voor uw kinderen. Ook deelt de familiekamer een badkamer met ligbad en douche. Alles voor een ontspannen en kindvriendelijk verblijf!

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens uw verblijf in Van der Valk 's-Hertogenbosch – Vught met het Timo Toekan Menu. Het kindermenu is afgeleid van de bekende Van der Valk Kaart. De kinderen hebben keuze uit diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren.

Ontdek de vele kinderactiviteiten in de omgeving van Van der Valk 's-Hertogenbosch – Vught. Ga klimmen in het grootste klimbos van de Benelux of breng een bezoek aan de Alpaca’s. Is het wat minder weer? Neem de kinderen mee naar de bioscoop en bekijk hun favoriete film.

Natuurlijk zijn er ook verschillende uitjes die de hele dag vullen. Leer alles over de dinosaurussen in het Oertijdmuseum, ga op safari in Safaripark Beekse bergen of beleef avonturen in de Efteling.