Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Meetings & Events

Vergadering, Training, Congres

Business Center Hotel Vught

Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een vergadering, congres, training of bedrijfsfeest bij ons bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het plannen van uw evenement of bijeenkomst zowel live als hybride. Onze medewerkers bespreken graag met u de mogelijkheden van de diverse vergaderarrangementen en vergaderzalen

Een energizer is een korte activiteit die je gebruikt ter afwisseling in een programma, zoals een brainstorm, vergadering, congres, teambuildingssessie of evenement. Wil jij met een energizer ook het programma even onderbreken om te zorgen dat daarna iedereen weer met een frisse blik verder gaat? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Geef elkaar het ja-woord

bij Van der Valk

Trouwen is iets bijzonders en de perfecte locatie maakt uw bruiloft onvergetelijk. In Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught is meer mogelijk dan u denkt voor uw ceremonie, receptie, diner en/of feest. Onze sfeervolle zalen dienen als mooie decors met diverse mogelijkheden. Wij maken graag met u een afspraak voor een rondleiding.

Groepsuitjes bij Van der Valk

LAAT JE INSPIREREN EN VERRASSEN

Groepsuitjes bij Van der Valk

Of je nu een bedrijfsuitje, teambuilding-evenement, familiebijeenkomst of vriendenuitje plant, bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught zorgen we ervoor dat elk groepsuitje een onvergetelijke ervaring wordt. Met onze uitgebreide faciliteiten, gastvrije service en adembenemende omgeving, creëren we de perfecte ambiance voor uw gezelschap.

Uitvaartdiensten & Condoleances

Een waardevol afscheid

Uitvaartdiensten & Condoleances

Na het overlijden van een dierbare lijkt de wereld even stil te staan. Toch moet er door nabestaanden direct belangrijke beslissingen genomen worden voor het afscheid en de uitvaart. Bij Van der Valk Hotel 's Hertogenbosch Vught kunt u terecht voor de condoleance, maar ook de afscheidsdienst zelf kan in het hotel worden verzorgd met als uitgangspunt: een passend en persoonlijk afscheid met respect voor de overledene en nabestaanden.