Kerstuitjes in Brabant: ONTDEK DE winterse ACTIVITEITEN IN DEN BOSCH & VUGHT

Midden in het gezellige Brabant ligt het Bourgondische 's-Hertogenbosch ook wel Den Bosch genoemd. De winterperiode is de perfecte tijd om te genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft. Dwaal door de smalle straatjes van de oude binnenstad en ontdek de gezellige boetiekjes, bind de ijzers onder voor een rondje op de schaatsbaan in Vught, bezoek de Efteling in de winter of ga naar de Brabantse winterparade in de Brabanthallen. Trotseer de kou en maak er een onvergetelijke tijd van met alle leuke kerstuitjes in Den Bosch & Vught!

Winter Efteling (13 november 2023  –  28 januari 2024)

De winter in de Efteling is niet zomaar een winter. Hier is de winter vol warmte en gezelligheid. Proef de winterse sfeer, stap in je favoriete attractie en geniet samen van de mooiste momenten van de Winter Efteling. 

Winter Efteling

Wintercircus Pallasso (15 december 2023  –  1 januari 2024)

Het enige echte Brabantse wintercircus Pallasso komt naar Den Bosch. Een onvergetelijke top voorstelling voor alle leeftijden, waarin theater, show, spektakel en humor samenkomen in de puurste vorm van entertainment vol sfeer en beleving. Een feest voor de gehele familie om niet snel te vergeten.

Wintercircus Pallasso

IJsbaan Vught (15 december 2023  –  7 januari 2024)

In het betoverende winterseizoen kunnen schaatsliefhebbers van alle leeftijden deelnemen aan een magische ervaring op de tijdelijke overdekte schaatsbaan in Vught. Het evenement transformeert de locatie in een winterparadijs vol twinkelende lichtjes en vrolijke muziek. Adres: Park Reeburg in Vught.

IJsbaan Vught

Brabantse Winterparade (21 december 2023  –  7 januari 2024)

De Brabanthallen in 's-Hertogenbosch worden omgetoverd tot een winterse parade waar jong en oud 18 dagen lang kunnen genieten van een knusse sfeer. Van kerstmarkt tot cabaret, kinderactiviteiten tot après-ski. De Brabantse Winterparade belooft onvergetelijke dagen en nachten. Zoals dat alleen in Brabant kan.

De Brabantse Winterparade

Maak een winterse wandeling

In de omgeving van Den Bosch kun je betoverende winterse wandelingen maken. Verken de prachtige natuur van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, waar de duinen bedekt zijn met een sprookjesachtig laagje sneeuw. Geniet van de rust rondom de IJzeren Man of wandel langs de kronkelende rivier de Dommel in het mooie Bossche Broek. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Winterse wandeling

 

Een nachtje weg bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Gun uzelf een welverdiende onderbreking van de dagelijkse routine en geniet van een ontspannend nachtje weg tijdens de kerstvakantie bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught. Onze comfortabele en smaakvol ingerichte kamers bieden de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen na een dag vol Winterse en kerstavonturen. Laat de warme ambiance van ons hotel je verwelkomen en trakteer jezelf op een onvergetelijk verblijf in deze prachtige tijd van het jaar. 

Plan vandaag nog uw Winterse avontuur in Brabant en beleef een onvergetelijke tijd in deze betoverende regio!

Overnachten