Omgeving

Den Bosch en omgeving

Locatie

Golfbaan Bernardus

De 18-holes golfbaan is ontworpen door de Amerikaanse toparchitect Kyle Phillips. Elke golfbaan die hij ontwerpt is uniek. Een paar bekende banen die hij heeft ontworpen zijn Kingsbarns in St. Andrews, Yas Links in Abu Dhabi en Rocco Forto in Sicilië. Zijn overtuiging is dat een golfbaan zijn eigen karakter moet hebben, met natuurlijke elementen en de geschiedenis van de betreffende plek.

Op Bernardus vind je het gevoel terug van de nabij gelegen Drunense Duinen. De natuurlijke vegetatie is zo goed mogelijk bewaard gebleven. Daarnaast zijn er honderden bomen gepland en is er heide aangelegd. Deze baan is op een dusdanige manier ontworpen dat deze kan uitgroeien tot een officiële Championship Course met de hoogste kwaliteit fairways en greens.

Bezoek Bernardus voor een onvergetelijke dag. Met een daymembership heb je volledig toegang tot alle golf en overige faciliteiten. Je kan een onbeperkt aantal holes spelen en gebruik maken van de driving range, golf simulator en short-game area. Tevens zijn de ruime kleedkamers voorzien van lockers en sauna faciliteiten.

Bernardus is dagelijks geopend van 08:00 uur tot 19:30 uur. Op woensdag is Bernardus geopend van 10:00 - 19:30 uur. Voor reserveringen, meer informatie of vragen bel naar 073 - 203 41 41 of mail naar info@bernardus.com.