Den Bosch en omgeving

Locatie

Wandel & Fietsroutes

Vanuit Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Deze routekaart laat de fiets- en wandelroutes in de directe omgeving zien. Het zijn officiële en goed gemarkeerde routes via knooppunten, dus je kunt zorgeloos op pad gaan!

Zo werkt deze routekaart
Verschuif de kaart en zoom in en uit om de routes beter te bekijken. Met de tabbladen bovenaan de kaart kunt u wisselen tussen wandel- en fietsroutes.

TIP: Wilt u een route uitstippelen? Creëer alvast jouw wandel- of fietsroute door Noord-Brabant met de online routeplanner van Visit Brabant.

ONLINE ROUTEPLANNER

Fietsen en wandelen via knooppuntenroutes in Brabant
Als fietser of wandelaar in Noord-Brabant kun je heel gemakkelijk gebruik maken van het knooppuntensysteem; een netwerk van mooie en duidelijke bewegwijzerde wandel- en fietspaden door heel Noord-Brabant. Ieder knooppunt heeft een eigen nummer. Door van het ene knooppunt naar het volgende te lopen of te fietsen, creëert u uw eigen route. 

Langs de fiets- en wandelpaden staan borden met daarop de knooppuntnummers en pijlen die u de juiste weg wijzen. Bij ieder knooppunt staat bovendien een paneel met een routekaart, zodat u uw route ook altijd kunt aanpassen. Ook worden hier de afstanden tussen de knooppunten aangegeven.